smoczyca3g pisze:dalia pisze:smoczyca3g pisze:Mario, czy Wiewióra nie ma podobnego ubarwienia (tułowia) do twojej Desny?
Wiewióra więcej wspólnego w umaszczeniu ma chyba z Dewą
A czy ja ją znam?Tą Dewę??
siostra Desny

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
smoczyca3g pisze:dalia pisze:smoczyca3g pisze:Mario, czy Wiewióra nie ma podobnego ubarwienia (tułowia) do twojej Desny?
dalia pisze:smoczyca3g pisze:dalia pisze:smoczyca3g pisze:Mario, czy Wiewióra nie ma podobnego ubarwienia (tułowia) do twojej Desny?
siostra Desny
MariaD pisze:Ani do Dewy ani do Desny.
U mnie na stronie miotu D jest jeszcze jedna koteczka - Dharma. Gdyby nie wiek kotki z Kielc i znana hodowla to sądziłabym, że to moje zaginione dziecko.
Jest też podobna do Cortiny z miotu "C".
Białe dodatki mają to do siebie, że rozgraniczają mocno kolory na szylkretkach - rude i czarne "placki". Na kotkach bez białego - patrz Desna - kolory się "rozmywają".
MariaD pisze:Ani do Dewy ani do Desny.
U mnie na stronie miotu D jest jeszcze jedna koteczka - Dharma. Gdyby nie wiek kotki z Kielc i znana hodowla to sądziłabym, że to moje zaginione dziecko.
Jest też podobna do Cortiny z miotu "C".
Białe dodatki mają to do siebie, że rozgraniczają mocno kolory na szylkretkach - rude i czarne "placki". Na kotkach bez białego - patrz Desna - kolory się "rozmywają".
MariaD pisze:dalia pisze:(...)
ale Dewa pięknie wyrosła![]()
fajne zdjęcie na tym drapaku![]()
no, a jaki dobry dom ma
Użytkownicy przeglądający ten dział: IrenaIka2 i 21 gości