Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Mereth pisze:kalair pisze:Mereth pisze:
O, to chociaż macie słoneczko![]()
Ubierz się ciepło no i niech dzionek w pracy szybko zleci![]()
Mamy tak jakby. No,takie troszkę jesienne, ale jest![]()
W sumie wczoraj nie było majzimniej
U nas wczoraj było zimno, ale to pewnie dlatego, ze wczoraj też padało.
Na pewno. A ja ciągle nie mam butków zimowych..Muszę połazić za jakimiś , bo jak spadnie śnieg,to kicha..
Mereth pisze:kalair pisze:Mereth pisze:kalair pisze:Mereth pisze:
Na pewno. A ja ciągle nie mam butków zimowych..Muszę połazić za jakimiś , bo jak spadnie śnieg,to kicha..
A ja muszę sobie spodnie cieplejsze kupić ale jak mam chodzić po sklepach to głowa mnie boli, bo jak potrzebuję to pewnie i tak nic nie znajdę.
Ale może dziś się przejdę w takie 3 miejsca, gdzie są ubrania w tańszych cenach, może tam coś fajnego znajdę.
Butki to podstawa, na pewno coś znajdziesz
kalair pisze:Mereth pisze:kalair pisze:Mereth pisze:kalair pisze:Mereth pisze:
A ja muszę sobie spodnie cieplejsze kupić ale jak mam chodzić po sklepach to głowa mnie boli, bo jak potrzebuję to pewnie i tak nic nie znajdę.
Ale może dziś się przejdę w takie 3 miejsca, gdzie są ubrania w tańszych cenach, może tam coś fajnego znajdę.
Spodnie jakie chcesz? Nie dżinsy zapewne? One raczej szczególnie ciepłe nie są..
A buty kupowałam w zeszłym roku, i od razu mi przemokły..Co za dziadostwo..Teraz już soię nie nadają na zimę. Troszkę śniegu i chodzę w mokrych..
Mereth pisze:kalair pisze:Mereth pisze:kalair pisze:Mereth pisze:kalair pisze:Mereth pisze:
Spodnie jakie chcesz? Nie dżinsy zapewne? One raczej szczególnie ciepłe nie są..
A buty kupowałam w zeszłym roku, i od razu mi przemokły..Co za dziadostwo..Teraz już soię nie nadają na zimę. Troszkę śniegu i chodzę w mokrych..
Powiem Ci, że na tą chwilę nawet jeansami się zadowolę, tylko nie chcę rurek a raczej proste albo lekko rozszerzane w nogawkach i tu zaczyna się problem z dostaniem takich spodni jak bym chciała.
Oj dziś chyba się wezmę i przejdę kilka sklepów.
Kurcze, to słabe butki. Nie może być tak, żeby zimowe przemakały
kalair pisze:
No właśnie niby łaciate..A Iriska to nawet w niektórych miejscach PASIASTA!![]()
![]()
kristinbb pisze:
jeden cmok...
drugi teraz...
kalair pisze:Mereth pisze:Powiem Ci, że na tą chwilę nawet jeansami się zadowolę, tylko nie chcę rurek a raczej proste albo lekko rozszerzane w nogawkach i tu zaczyna się problem z dostaniem takich spodni jak bym chciała.
Oj dziś chyba się wezmę i przejdę kilka sklepów.
Kurcze, to słabe butki. Nie może być tak, żeby zimowe przemakały
No właśnie.
Ja rurek nie noszę, nie na moją eee..figurę..![]()
Tylko rozszerzane. Ale przecież takich nie brakuje? Ja w sumie mam duży problem z dobraniem spodni, w których wyglądam po ludzku..
kristinbb pisze:kalair pisze:
No właśnie niby łaciate..A Iriska to nawet w niektórych miejscach PASIASTA!![]()
![]()
Po porostu jest jedyna w swoim rodzaju...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 126 gości