moś pisze:nr 2 za 14Sylwester niedaleko
Mosiu dziekujemy

Moderator: Moderatorzy
moś pisze:nr 2 za 14Sylwester niedaleko
MaryLux pisze:Mru odeszła. Prosiła, żeby Ciocia Kociama przekazała pieniążki z bazarku wybranemu przez Siebie Kociakowi, któremu taka pomoc będzie potrzebna
Kociama pisze:MaryLux pisze:Mru odeszła. Prosiła, żeby Ciocia Kociama przekazała pieniążki z bazarku wybranemu przez Siebie Kociakowi, któremu taka pomoc będzie potrzebna
Mrusiu pomożemy Kotkowi z Wrocławia
Mały Jaruś potrzebuje pomocy
Kicia_ pisze:Kociama pisze:MaryLux pisze:Mru odeszła. Prosiła, żeby Ciocia Kociama przekazała pieniążki z bazarku wybranemu przez Siebie Kociakowi, któremu taka pomoc będzie potrzebna
Mrusiu pomożemy Kotkowi z Wrocławia
Mały Jaruś potrzebuje pomocy
Mały Jaruś baaardzo dziękuje
I poproszę to różowe, satynowe cudo za 10 zł
Never pisze:torebki śliczne, pytałam koleżanki, moze któraś.... zobaczymy. ale proszę o informację jak one wyglądają w środku i jak są zapinanane...
Never pisze:Mam chętną na nr 3 - za wywoławczą proszę!
Kociama pisze:Never pisze:Mam chętną na nr 3 - za wywoławczą proszę!
Never dziękujemy bardzo
Uściskaj Tą chętną bardzo mocno od nas
Never pisze:Kociama pisze:Never pisze:Mam chętną na nr 3 - za wywoławczą proszę!
Never dziękujemy bardzo
![]()
Nie wyściskamma kupę kasy, a sępi na torbę (spoko, pokazałam fotki, nie wejdą na forum
)
Będę szukać dalej - torby są fajne i takie tanie....
Kociama pisze:Never pisze:Kociama pisze:Never pisze:Mam chętną na nr 3 - za wywoławczą proszę!
Never dziękujemy bardzo
![]()
Nie wyściskamma kupę kasy, a sępi na torbę (spoko, pokazałam fotki, nie wejdą na forum
)
Będę szukać dalej - torby są fajne i takie tanie....
Neverku Kochana dyć usmiychnij sie![]()
mamy obiecane duuzo torebek ,moze jak będzie u Ciebie lepiej z kaską to sie też załapiesz :D
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 310 gości