Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Lidka pisze:Sprobowalo toto troche chrupek. Pomiaukuje. Pewnie chcialoby wyjsc. MA toche jedzenia do wyboru zobaczymy co bedzie smakowac.
Dotknelam delikatnie i poglaskalam. Narazie zostalam oburczana ale to tak bardziej z przyzwoitosci.
Najgorze, ze psiknela troszke. Kropie wszystko virkonem. Moze sie uda, ze nic nie zlapie. Zobaczymy
justyna8585 pisze:pini1 pisze:klatka jest fundacyjna i moze jeszcze zostac spokojnie
mamy jeszcze 2 inne
trzymam za kotki
Ja właśnie chciałam bardzo podziękować za klatke,a przede wszytskim za pomoc...
Nie śpie dzisiaj już od 3 00...obudziłam sie słysząc szczekanie psa, myślałam, że jakiegoś psa potrąciło.Przeszukałam całą ulice i wzdłuż niej,ale na szczęście żaden zwierzak nie leżał.Weszłam w las i po 15 minutach szukania ku zdziwieniu moich oczu,które nie bardzo cokolwiek widziały ujrzałam psa i kota przywiazanych razem do drzewa,a na smyczy przylepiona karteczka taśmą klejącą- "kot to niewypał z internetu na psa nie mamy czasu nie nasz" dokładnie tak było napisane...
Z pomocą przyszła właśnie Fundacja,która zabierze kotkabardzo dziękuje...
mika_xx pisze:justyna8585 pisze:pini1 pisze:klatka jest fundacyjna i moze jeszcze zostac spokojnie
mamy jeszcze 2 inne
trzymam za kotki
Ja właśnie chciałam bardzo podziękować za klatke,a przede wszytskim za pomoc...
Nie śpie dzisiaj już od 3 00...obudziłam sie słysząc szczekanie psa, myślałam, że jakiegoś psa potrąciło.Przeszukałam całą ulice i wzdłuż niej,ale na szczęście żaden zwierzak nie leżał.Weszłam w las i po 15 minutach szukania ku zdziwieniu moich oczu,które nie bardzo cokolwiek widziały ujrzałam psa i kota przywiazanych razem do drzewa,a na smyczy przylepiona karteczka taśmą klejącą- "kot to niewypał z internetu na psa nie mamy czasu nie nasz" dokładnie tak było napisane...
Z pomocą przyszła właśnie Fundacja,która zabierze kotkabardzo dziękuje...
czasem chcialabym byc supermenem albo robin hoodem i nakopac takiemu do tylka :[ niektorym to naprawde przydaloby sie obiac morde:[ w sumie zastanawiam sie czy nie moznaby zglosic tego komus? na policje, do toz? a nuz uda im sie znalezc tego kogos? zostawil kartke, wiec zostawil jakis slad po sobie, a ktos z okolicy moze kojarzy tego kota i psa.
dobrze ze je znalazlas
mika_xx pisze:no i do tego jestem pewna za to zrobili katolicy ktorzy co rok kolede wpuszczaja i w kosciele pewnie na tace daja wrrrr
mika_xx pisze:Bosh wspołczuję sasiadki aczkolwiek ja tez mam takich sasiadow. Nic nowego wiec, jednak od kiedy zwierzeta nie maja duszy? a w sumie to co za roznica, to zywa istota, Jezus zyl w zgodzie ze zwierzetami a noe zabral je przeciez na arke :[
bardzo dobrze jej powiedzialas, wg mnie powinna biec do spowiedzi, bo to jest dopiero grzech wrr
a ja bym doniosla to do ksiedza
Ale juz wiem co powiem jak sie kiedys ksiadz zapyta dlaczego nie chodze do kosciola:[
\i tego się należy obawiać, bo jeśli jedna z drugą głupią babą tak mysli to mniejsze zło niż wychowanie w takim przekonaniu młodych ludzi, bo tego czego oni się nauczą będą przekazywać swoim dzieciommika_xx pisze:A Ja się obawiam że księza w szkolach tak ucza, albo katechetki. serio.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Fatka, kasiek1510, luty-1 i 157 gości