Aniu, a może zrobię mu też allegro na Poznań? dowiozłabyś go w razie czego? bo czasem też tak można znaleźć dom (tzn. ogłaszając w innych rejonach Polski).
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
puss pisze:dziewczyny, dlaczego zdjęcia Jerzyka są takie ciemne??i to nie tylko od Boo, ale wszystkie.
on potrzebuje jasnych pogodnych kolorowych zdjęć! takie zdjęcia przyciągają wzrok w ogłoszeniach. postaram się je trochę podrasować, ale nie wiem co z tego wyjdzie...
puss pisze:w sumie to moje koty mają kolorowe pogodne zdjęcia, a o nie też NIKT nie pyta
puss pisze:wiesz, ja wyadoptowałam jednego kota w sobotę - ale nie jednego z 6 tymczasów, tylko jeszcze nadprogramową kotkę, którą dokarmiałam w pracy i zgarnęłam z podwórka, bo dziewczyna szukała młodej kotki.
co do ogłoszenia, to można podrasować. dzisiaj już dodałam coś od siebie, zmieniłam główne zdjęcie, i wystawiłam Jerza także na Poznań. Może by go na Wrocław wystawić? tam mało kotów jest ogłaszanych i szybciej znajdują domy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 26 gości