POTRZEBNA POMOC!! Szczecin-p. Iza karmi ponad 100 kotów!!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pon paź 27, 2008 10:49

mAM STRASZNY PROBLEM Z RYBA OD DWOCH DNI. W SOBOTĘ NIGDZIE NIE BYLO KORPUSOW, MUSIAŁAM KUPIĆ CAŁA MASE SKRZYDELEK, BO NIE BYLO CO KOCIAKOM UGOTOWAC. mIALAM WCZORAJ ŁZY W OCZACH BO TAK MALO BYŁO JEDZENIA. SKONCZYLA SIE SUCHA KARMA DWA DNI TEMU.kUPILAM ALE I TAK WSZYSTKIEGO ZA MAŁO.BARDZO CZEKAM NA KARME Z VIVY. jEST MI CIEŻKO. PRZEZ TA SYTUACJE W SIERPNIU DO DZIS NIE MOGE WYPROSTOWAC ZALEGLOŚCI.sTARAM SIE JAK MOGĘ ALE TO NIE TAKIE PROSTE. ZA DUŻO TEGO WSZYSTKIEGO.dZIS KUPILAM KORPUSY. ZNOW NIE MA RYBY NIE WIEM CZY WOGOLE DZIŚ BEDZIE MOŻE W SRODE DOPIERO.
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Pon paź 27, 2008 10:57

wCZORAJ PISAŁAM DO NIFREDIL. RANIUTKO WSTALAM I BUDKA O 8.30 JUŻ BYLA GOTOWA. WYSYLAM ZDJECIA. POTEM WYSLE JAK JA TAM ZAINSTALUJE. JEST CIEPLUTKA. OGRZALAM SUSZARKĄ BO STYROPIAN NA DWORZU LAPIE WILGOĆ A POTEM ROBI SIE PLESŃ W ŚRODKU. OKLEILAM SZCZELNIE. TRZEBA BYLO ŚCIĄC RANTY PO BRZEGACH BO INACZEJ NIE DA RADY ZLOŻYĆ DWOCH PUDELEK DO KUPY.OKLEIŁAM BARDZO MOCNA TASMĄ. OFOLIOWAŁAM WORKAMI PO KARMIE. NIE MIAŁAM NIC INNEGO ALE SĄ DOBRE BO MOCNE. OKLEIŁAM DOKLADNIE WSZYSTKIE KRAWEDZIE ŻEBY SIE WODA W ROWKACH NIE ZBIERAłA. DALAM DO SRODKA CFIEPLUTKI KOCYK. OKLEILAM WEJSCIE ŻEBY KOCIAKI NIE DRAPALY BO SIE WTEDY USZKODZI. MYSLE ŻE IM BĘDZIE DOBRZE.NADAL PROSZE NIEUSTAJĄCO O DT DLA JEDNEGO KOCIAKA. TAN DRUGI Z MAMA W CIEPLEJ BUDZIE SOBIE PORADZI. LEPIEJ BYLOBY TEGO BARDZIEJ CHOREGO ZABRAC BO BUDKĘ ZAINFEKUJE CHOROBĄ.
Ostatnio edytowano Pon paź 27, 2008 10:59 przez iza71koty, łącznie edytowano 1 raz

iza71koty

Post » Pon paź 27, 2008 10:59

no to trzeba znow cos wymyslic,hm bazarek jakos sie kreci ale konczy sie dopiero 2listopada,poprosze mame zeby szybciej zrobila przelewy na nasze wirtualne...

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Pon paź 27, 2008 11:10

wiora pisze:no to trzeba znow cos wymyslic,hm bazarek jakos sie kreci ale konczy sie dopiero 2listopada,poprosze mame zeby szybciej zrobila przelewy na nasze wirtualne...
Wiora!!!!!!!!Wielkie dzieki!!!!!

iza71koty

Post » Pon paź 27, 2008 11:14

pani Izuniu nie ma za co dziekowac,cos sie podlubie i wymysli :lol: bardzo mi przykro tylko ze nie moge nic zdzialac jesli chodzi o tego malca z kk :cry:

wiora

Post » Pon paź 27, 2008 11:20

Wiem Wiora!Tak mi go żal. Tak bardzo chce żyć!!!!!Widze jak walczy z chorobą a taki jest malutki.

iza71koty

Post » Pon paź 27, 2008 11:28

Z VIVY karma zamówiona, ja jeszcze czekam na jedną wpłatę z mojego dawnego bazarku. Pisałam już PW w tej sprawie i niestety musimy czekać... DT poszukiwany cały czas...
Za chwilę wstawię zdjęcia od p. Izy
Obrazek--
Rysiu 15.08.2004 - 16.04.2016 Kocham Cię koteczku!! [*]

nifredil

Od: Pt lut 15, 2008 18:25

Post » Pon paź 27, 2008 11:39

podrzucam...

wiora

Post » Pon paź 27, 2008 11:53

czy ktos ze Szczecina moze sprawdzic jakie sa losy tego kota? dostałysmy maila juz dawno, ale na pw dostałam tylko odmowę :(

"w Szczecinie w domu kultury, w którym obecnie pracuję
mamy kota. Kot oswojony, właściciel- nasz pracownik- kota już nie chce, czeka go uśpienie, bo szukają mu domu niezbyt sprawnie. Kot sie tu
straszliwie męczy, bo wszyscy traktują go jak zło konieczne.
Ślę linka do kota Zenka:"

http://slowianin.org/index.php?id=6

pomozcie
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Od: Pt sie 22, 2003 9:21

Post » Pon paź 27, 2008 11:59

A kotek jakieś ogłoszenia miał porobione... Straszna sprawa, do uśpienia :evil: :evil: co za ludzie!!! Moge mu wystawić na adopcje.org ogłoszenie i tutaj na forumowcyh adopcjach, ale muszę mieć dokładne dane. Link który podałaś pokazuje pustą stronę w ogłoszeniach nic nie ma
Obrazek--

nifredil

Post » Pon paź 27, 2008 12:02

nie no to juz sa normalnie jakies zarty,za takie cos to powinni tego pana usunac z posady,jak juz go nie chce,a co to maskotka!Jezu widzisz i nie grzmisz :!: :!: :!: :!: i to jeszcze dom kultury :!: :!: :!: zem sie zdenerwowala,normalnie skandal :!: :!: :!:

wiora

Post » Pon paź 27, 2008 12:08

Maryla pisze:czy ktos ze Szczecina moze sprawdzic jakie sa losy tego kota? dostałysmy maila juz dawno, ale na pw dostałam tylko odmowę :(

mamy kota. Kot oswojony, właściciel- nasz pracownik- kota już nie chce, czeka go uśpienie, bo szukają mu domu niezbyt sprawnie. Kot sie tu

pomozcie
A który to DOM KULTURY??????????????????/Przepraszam nie doczytałam. Chodzi o Slowianin?Dzwonię do ZTZ.Ten Pan to może Pan Akustyk? Co wcześniej tam karmił koty?
Ostatnio edytowano Pon paź 27, 2008 12:11 przez iza71koty, łącznie edytowano 1 raz

iza71koty

Post » Pon paź 27, 2008 12:11

iza71koty pisze:
Maryla pisze:czy ktos ze Szczecina moze sprawdzic jakie sa losy tego kota? dostałysmy maila juz dawno, ale na pw dostałam tylko odmowę :(

pomozcie
A który to DOM KULTURY??????????????????/

Dom Kultury Slowianin jak w linku
Dom Kultury "Słowianin"
ul. Korzeniowskiego 2
70-211 Szczecin
tel. (91) 4345655
fax. (91) 4890359
email: biuro@slowianin.org
tylko tyle dostałam w mailu
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Od: Pt sie 22, 2003 9:21

Post » Pon paź 27, 2008 12:32

kocurek Ciapulek.. bez opiekuna, może komuś się spodoba :)
Obrazek Obrazek Obrazek

iza71koty pisze:Pamietacie te dwa Kociaki co przyszly w miejsce gdzie karmię???Jeden łudzaco podobny do Honoratki?Takie ładne mlode Kociaki. Jeden wrecz śliczny. Widac że jest chory.Dalam puszke. Polizal tylko sos. Ryby nie ruszył i poszedł. Dziś przyszedl i mial krew na pyszczku. Nie wiem czemu. Czy sie skaleczyl czy ma zapalenie płuc czy jest podtruty?Chcialam to zobaczyć ale się wyrwal. I o dziwo dzioś nie chcial tknąc puszki za to ładnie dośc jadl rybke z makaronem.

i to są zdjęcia tego kociaka:
Obrazek Obrazek

"Kociaczek dzis ladnie już jadl. Mam nadzieje że wczorajsze leki podzialaly. nie bylo super ale zdecydowanie lepiej. Dzis byl mile zaskoczony bo zamaqist rybki, ktorej mi niestety zabraklo bylo mięsko ze skrzydelek z makaronem.Kociak dziś znow dostal tabletke. Chory Maluszek rownierz. Jutro rano biorę się za zrobienie cieplej budki dla Mamy i Maluszkow."

Budka dla maluchów i ich mamy

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek--

nifredil

Post » Pon paź 27, 2008 12:37

no to napewno im teraz bedzie cieplutko w tej budce :) a jak biedny maluszek?dalej cisza w jego sparwie?

wiora

[poprzednia][następna]