Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ciągnie swój do swegomoś pisze:a ja na aziczka, nawet na nieskalanego myśla
pluszak pisze:ciągnie swój do swegomoś pisze:a ja na aziczka, nawet na nieskalanego myślanieskalany to był Kiwak, przeciw czemu zaprotestowała varia, z którą wyjątkowo muszę się zgodzić
pluszak pisze:ciągnie swój do swegomoś pisze:a ja na aziczka, nawet na nieskalanego myślanieskalany to był Kiwak, przeciw czemu zaprotestowała varia, z którą wyjątkowo muszę się zgodzić
gattara pisze:pluszak pisze:ciągnie swój do swegomoś pisze:a ja na aziczka, nawet na nieskalanego myślanieskalany to był Kiwak, przeciw czemu zaprotestowała varia, z którą wyjątkowo muszę się zgodzić
Piekło zamarzło![]()
Cześć wszystkimmelduję że żyję i idę lec z honorem
moś pisze:gattara pisze:pluszak pisze:ciągnie swój do swegomoś pisze:a ja na aziczka, nawet na nieskalanego myślanieskalany to był Kiwak, przeciw czemu zaprotestowała varia, z którą wyjątkowo muszę się zgodzić
Piekło zamarzło![]()
Gattarko, honor zostaw , nie odchodz![]()
gattara pisze:moś pisze:gattara pisze:pluszak pisze:ciągnie swój do swegomoś pisze:a ja na aziczka, nawet na nieskalanego myślanieskalany to był Kiwak, przeciw czemu zaprotestowała varia, z którą wyjątkowo muszę się zgodzić
Piekło zamarzło![]()
Gattarko, honor zostaw , nie odchodz![]()
Jesteśmy mocno związani, honor by się beze mnie zapłakał
![]()
Jestem tak zmęczona, że nawet oddychać mi się nie chce![]()
Hannah12 pisze:Aluś trzymaj się mocno. Tak mi Ciebie żal. Obyś znalazła inna pracę i mama wyzdrowiała.
amyszka pisze:Gattarko robisz cudne portretyWszystkie footerka cudne ,ale Zezolek mnie powalił
Moc dobrych fluidków
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954, Nul i 58 gości