Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
villemo5 pisze:O-ho! Kristin chyba ochotniczo będziesz podliczać głosy w listopadzie
Marcelibu pisze:Dlaczego nie chcecie napisać, o co chodzi? Przecież każdy ma swoje zdanie i wcale niekoniecznie takie, jak inni...bo nie musi.
.kristinbb pisze:Stan na dziś:
JolaGoc. 12 głosów
Azyl 9 głosów
Jeżeli się mylę proszę poprawić...
Magdalena pisze:gdzieś mi zginęła ta dodatkowa godzina snu, o której wczoraj trąbili w TV![]()
Ja wiem, że Czarownice to nocne stworzenia, ale chciałabym się wreszcie wyspać.
Aleksandra59 pisze:A ja PW nie dostałam, a OBIECAŁAŚ![]()
Magdalena pisze:a ja po nieprzespanej nocy chciałam poleniuchować w łóżku a tu puk puk- sąsiadka z 3 piętra - jej prawnuczka wyrzuciła kluczyki samochodowe z balkonu do naszego ogródka (mamy, bo mieszkanie na parterze). Musiałam się ubrać i rozczochrana przeprowadzić sąsiadkę (uparła się, że chce mi pomóc szukać) przez rozbabraną sypialnię gdzie w łóżku spały 4 koty, do ogródka który jest rajem slimaków, robaków, chwastów, liści, jeży, srok i kotów, więc "porządek" odpowiedni dla zwierząt i na czworakach szukać bloody key. Nie znalazłyśmy, ale wyobrażam sobie jak sąsiadki będą szeptać miesiącami o mnie- wiedźma z kotami, bałagan jak w chatce czarownicy. No super poprostuA wogóle co mnie to obchodzi? E tam już się z tego śmieję. Idę do moich ślimaków - jest ich mnóstwo!
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, Szymkowa i 92 gości