smartczik powiedziała mi, że przyjazd Dżudżu dopiero 07.11, nie dało rady dziś? bardzo szkoda...
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Kropeczka13 pisze:Wytrzymajcie...to jeszcze tylko 10 dni i Lusia bedzie miala kolezanke w domu
Kropeczka13 pisze:Kropeczka13 pisze:Wytrzymajcie...to jeszcze tylko 10 dni i Lusia bedzie miala kolezanke w domu
i juz nie 10 dnitylko 4 bo zniecierpliwiona smartczik przysyla "umyslnego" po odbior Dżudżu w niedziele.
Ta Kobieta bardzo chce miec Dżudżu i ma wspanialych Przyjaciol ktorzy po nia przyjada.
Kropeczka13 pisze:Kropeczka13 pisze:Wytrzymajcie...to jeszcze tylko 10 dni i Lusia bedzie miala kolezanke w domu
i juz nie 10 dnitylko 4 bo zniecierpliwiona smartczik przysyla "umyslnego" po odbior Dżudżu w niedziele.
Ta Kobieta bardzo chce miec Dżudżu i ma wspanialych Przyjaciol ktorzy po nia przyjada.
smartczik pisze:poradzcie mi karme dla dzudzu. Moja lusia jest po sterylce i dostaje proplan dla sterylizowanych kici.
Jak to zrobic zeby kazda jadla ze swojej miski a nie ze luska je dla juniorow a dzudzu dla sterylek?:DDDDD
bubor pisze::ok:![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 73 gości