Zbliżanie się = ewakuacja, a głaskanie wymaga nie lada podstępu

kurczę, dopiero miałaś takie 2 mini-kluski, chomiki jakieś, a tu proszę, prawdziwe koty

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agul-la pisze:wiesz moze wczoraj udowodnilas jej czolgajac sie w wyjsciowych ciuchach, do jakich poswiece zdolna jestes i to ja przekonalo![]()
no ja ciagle pamietam jakie to male szczurki byly, a tu mozna juz z nich ladna pieczen zrobicdiabel tasmanski i maly murzynek
mam wobec nich taki sam odruch jak wobec reksa, moge siedziec godzinami i aptrzec jak spia
![]()
efreja pisze:O wy naiwne kobiety! Wy myślicie, że Pela tak bez powodu penetruje koci domek? Ona jako Ahmeda znalazła doskonałe miejsce na siedzibe siatki terrorystycznej gdzie bedzie urzędować i szkolić pozostałe koty w kocim terroryźmie
agul-la pisze:i moze dlatego kret usiluje udowodnic, ze pomimo braku jajek jest pelnowartosciowym facetem
vadee pisze:to mówisz, że ja się drę na Bogu ducha winnego, bohaterskiego Krecia, który walczy z terroryzmem?
agul-la pisze:vadee pisze:to mówisz, że ja się drę na Bogu ducha winnego, bohaterskiego Krecia, który walczy z terroryzmem?
może tak być. on nazywa się bond, kret bond
agul-la pisze:wstydź się! on walczy ze złem na świecie, a ty tak go traktujesz![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: amyris, Paula05 i 104 gości