trawa11 pisze:kalair pisze:
Codziennie?! Codziennie wycierasz kurze,myjesz podłogi...![]()
W życiu..Nie 100 m2![]()
ja nie mam stu metrów ,wieć tym bardziej sprzatam ,bo szybciej sie brudzi![]()
![]()
Mimo wszystko...Jakoś posprzątamy z koteczkami..

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
trawa11 pisze:kalair pisze:
Codziennie?! Codziennie wycierasz kurze,myjesz podłogi...![]()
W życiu..Nie 100 m2![]()
ja nie mam stu metrów ,wieć tym bardziej sprzatam ,bo szybciej sie brudzi![]()
![]()
trawa11 pisze:kalair pisze:Duża mi słoneczko osobiste kupiła!Ale jazda!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a lafi też ma swoje![]()
![]()
Kociama pisze:Witajcie Dziewczyny![]()
pogoda znowu do banioka ale jakos damy rade![]()
Pozdrawiamy Was mocniutko
Kalair a Ty jydz bo sie wrzodów nabawisz jak jo
kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Duża mi słoneczko osobiste kupiła!Ale jazda!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a lafi też ma swoje![]()
![]()
Lafi? Chyba wentylator ochładzający! Ona ucieka z ciepłych miejsc. Ma własne źródło grzania!![]()
![]()
trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Duża mi słoneczko osobiste kupiła!Ale jazda!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a lafi też ma swoje![]()
![]()
Lafi? Chyba wentylator ochładzający! Ona ucieka z ciepłych miejsc. Ma własne źródło grzania!![]()
![]()
a to co innego![]()
czyli Ciebie za darmo grzeje![]()
![]()
kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Duża mi słoneczko osobiste kupiła!Ale jazda!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a lafi też ma swoje![]()
![]()
![]()
a to co innego![]()
![]()
Akurat. Jak ją wezmę na siłę ,albo jak sama przyjdzie się pomiziać. Na 5 minut. Nie zdążę się ogrzać!
trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Duża mi słoneczko osobiste kupiła!Ale jazda!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a lafi też ma swoje![]()
![]()
![]()
a to co innego![]()
![]()
Akurat. Jak ją wezmę na siłę ,albo jak sama przyjdzie się pomiziać. Na 5 minut. Nie zdążę się ogrzać!
Do mnie ostanio zamiast Bajci przychodiz Małgosia![]()
do łoózka ,miedzy nas sie kładzie i barankuje![]()
![]()
![]()
a jak juz sobie pójdzie to wtedy Bajcia przychodizi ,ale znowu tak na dystans![]()
![]()
kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Duża mi słoneczko osobiste kupiła!Ale jazda!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a lafi też ma swoje![]()
![]()
![]()
a to co innego![]()
![]()
Do mnie ostanio zamiast Bajci przychodiz Małgosia![]()
do łoózka ,miedzy nas sie kładzie i barankuje![]()
![]()
![]()
a jak juz sobie pójdzie to wtedy Bajcia przychodizi ,ale znowu tak na dystans![]()
![]()
Przynajmniej jakąś wymianę macie!![]()
Te moje są nieskoordynowane.
kalair pisze:Żeby nie było tak dobrze. Lafizdrol rokawałkował znowu kubełek w łazience,stłamsił ręczniki po raz enty dzisiaj-nadają się do prania, i w dodatku wpadł mi pod nogi, jak niosłam pierogi ..
Co zaowocowało pierogami na podłodze, jako że ślicznie zjechały z talerza.
Na szczęście nie wszystkie.. A Lafizdrol szczęśliwy!Mała gadzina. One zazwyczaj ,jak jestem w kuchni, to też tam siedzą,a jak idę do pokoju, to sprintem przemykają między nogami. Mogę oddać. Za darmo.
![]()
trawa11 pisze:kalair pisze:Żeby nie było tak dobrze. Lafizdrol rokawałkował znowu kubełek w łazience,stłamsił ręczniki po raz enty dzisiaj-nadają się do prania, i w dodatku wpadł mi pod nogi, jak niosłam pierogi ..
Co zaowocowało pierogami na podłodze, jako że ślicznie zjechały z talerza.
Na szczęście nie wszystkie.. A Lafizdrol szczęśliwy!Mała gadzina. One zazwyczaj ,jak jestem w kuchni, to też tam siedzą,a jak idę do pokoju, to sprintem przemykają między nogami. Mogę oddać. Za darmo.
![]()
Kalair robiłaś pierogi![]()
![]()
![]()
Słodka lafinka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 94 gości