Kociama pisze:kalair pisze:Kociama pisze:kalair pisze:A ja przyciągnę gości oczkami!![]()
A tak czułam że ktos na mnie patrzy![]()
Witajcie Kochane Dziewczyny
Ha! Patrzyła, patrzyła,i przyciągnęła!![]()
![]()
Witaj Kociamko!![]()
jaki piekne dalie
Kolorowe!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociama pisze:kalair pisze:Kociama pisze:kalair pisze:A ja przyciągnę gości oczkami!![]()
A tak czułam że ktos na mnie patrzy![]()
Witajcie Kochane Dziewczyny
Ha! Patrzyła, patrzyła,i przyciągnęła!![]()
![]()
Witaj Kociamko!![]()
jaki piekne dalie
Czekoladka pisze:kalair pisze:Nelly pisze:Dziękuję Kalair za kwiatuszka
annette88 pisze:Oglądacie Rozmowy w toku, o rodzinach wielodzietnych ? Kurcze, kobieta 17 raz w ciąży.. Że jej się chce.. Ja się panicznie boję jednej ciąży i porodu, a co dopiero 17 ..
Chciałam to oglądać bo widziałam zapowiedzi. Nie wiedziałam, że to dziś. Jeden z ojców w tych zapowiedziach mówił o tym, że jak dzieci będą już pracować to liczy na jakieś wspomaganie z ich strony rodziców. A na ile liczy? Pytała prowadząca. No jakieś dwa, trzy tysiące.
W sumie, jesli wychowa dzieci w takim myśleniu, że tak powinny to ma szanse, każde da 150zł rodzicom i będą prawie te trzy tysiące. Tylko nie wiadomo jak partnerzy tych dzieci będą na to patrzeć. No i same dzieci, różnie to bywa. Na razie musi nie mało inwestować. Siedemnaście. Nie wyobrażam sobie. Chociaż w takich wielodzietnych rodzinach to rodzeństwo wychowuje się wzajemnie, strasze młodsze. Pomagać też muszą, no ale mimo wszystko. Z drugiej strony fajnie mieć tyle rodzeństwaJa mam dwie siostry i wcale o jeszcze ze dwie bym się nie obraziła
Strasznie mi żal syna, że jest jedynakiem
Ależ proszę uprzejmie!![]()
A propo programu..A wyobrażasz sobie,ile w tę 17-kę musi zainwestować?!
17? Toż by sobie adoptowali. Domy dziecka pękają w szwach. Albo by wzięli jakieś biedne dziecko z Afryki... Jak ta kobieta może tyle rodzić, że tez ona jeszcze żyje.
Czekoladka pisze:kalair pisze:Nelly pisze:Dziękuję Kalair za kwiatuszka
annette88 pisze:Oglądacie Rozmowy w toku, o rodzinach wielodzietnych ? Kurcze, kobieta 17 raz w ciąży.. Że jej się chce.. Ja się panicznie boję jednej ciąży i porodu, a co dopiero 17 ..
Chciałam to oglądać bo widziałam zapowiedzi. Nie wiedziałam, że to dziś. Jeden z ojców w tych zapowiedziach mówił o tym, że jak dzieci będą już pracować to liczy na jakieś wspomaganie z ich strony rodziców. A na ile liczy? Pytała prowadząca. No jakieś dwa, trzy tysiące.
W sumie, jesli wychowa dzieci w takim myśleniu, że tak powinny to ma szanse, każde da 150zł rodzicom i będą prawie te trzy tysiące. Tylko nie wiadomo jak partnerzy tych dzieci będą na to patrzeć. No i same dzieci, różnie to bywa. Na razie musi nie mało inwestować. Siedemnaście. Nie wyobrażam sobie. Chociaż w takich wielodzietnych rodzinach to rodzeństwo wychowuje się wzajemnie, strasze młodsze. Pomagać też muszą, no ale mimo wszystko. Z drugiej strony fajnie mieć tyle rodzeństwaJa mam dwie siostry i wcale o jeszcze ze dwie bym się nie obraziła
17? Toż by sobie adoptowali. Domy dziecka pękają w szwach. Albo by wzięli jakieś biedne dziecko z Afryki... Jak ta kobieta może tyle rodzić, że tez ona jeszcze żyje.
Kociama pisze:Czekoladka pisze:kalair pisze:Nelly pisze:Dziękuję Kalair za kwiatuszka
w naszej wsi baba ma 16 dzieciaków
bubor pisze:
Panna Kropcia jest na mnie obrażona puki co więc z buziaków będą nici
kalair pisze:Troszkę przekomarzanek dziewczynek..![]()
kalair pisze:Troszkę przekomarzanek dziewczynek..![]()
bubor pisze:kalair pisze:Troszkę przekomarzanek dziewczynek..![]()
![]()
![]()
kristinbb pisze:kalair pisze:Troszkę przekomarzanek dziewczynek..![]()
Śliczne te Twoje dziewczynki...![]()
![]()
Internetu nie mialam przez kilka dni...![]()
![]()
zgroza...![]()
kalair pisze:kristinbb pisze:kalair pisze:Troszkę przekomarzanek dziewczynek..![]()
Śliczne te Twoje dziewczynki...![]()
![]()
![]()
zgroza...![]()
O Krysia!![]()
Twoje też!
![]()
Wreszcie jesteś.
kristinbb pisze:kalair pisze:kristinbb pisze:Śliczne te Twoje dziewczynki...![]()
![]()
![]()
zgroza...![]()
O Krysia!![]()
Twoje też!
![]()
Wreszcie jesteś.
No wreszcie Shrek sie skończył,
może niektóre wrócą...![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Paula05 i 96 gości