Portret śpiącego kotka-olej na papierze,format A-3 w poziomie....prześlicznie namalowany przez moją Mamę-z przeznaczeniem na Puchatki OPCJA KUP TERAZ-150zł (możliwośc rat) cena nie podlega negocjacji.
Misia, Misieczka zawsze będziesz w naszych sercach [*] Mróweczek 15.08.2003-06.02.2020 [*] Biedronka maj 2004-18.10.2021 [*] Kitka10.05.2023 [*] Z nami : Filemon, Maciek, Lilek, Dzidka, MałeMałe, Tobiś, Mufi, Rudek - został w domu, który kupiliśmy..., dziadeczek Domi zgarnięty ze środka wsi
drogie oglądające, drodzy oglądający jestem szczęśliwą posiadaczką obrazu z poprzedniego bazarku i stwierdzam, że
- to piękne kociaki
- ślicznie i żywo namalowane
- zdjęcie gasi kolory i nie oddaje uroku oryginału - to trzeba zobaczyć na żywo - cel szlachetny
- święta ida, prezenty się przydadzą
- w czasach kryzysu INWESTUJCIE W SZTUKĘ
Serniczek pisze:jesli masz jakies propozycje jestem chetna do negocjacji...... chciałabym,zeby kotek trafił w dobre ręce......
Dziękuję Stoję przed dylematem piękny obraz czy garnki do nowego domu No i niestety wygrywa proza życia Na obrazku jak by nie był piękny obiadu dziecku nie ugotuję I czemu to tak jest