Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
annette88 pisze:Kiedyś wydawało mi się to wszystko obciachowe, ale im jestem starsza, im dalej od domu to cieszy mnie ta śląska tożsamość
annette88 pisze:http://pl.youtube.com/watch?v=CrhmUpBWYpY&feature=related
kot lubiący wodę
kalair pisze:annette88 pisze:Kiedyś wydawało mi się to wszystko obciachowe, ale im jestem starsza, im dalej od domu to cieszy mnie ta śląska tożsamość
A co, masz się wstydzić skąd jesteś?!Jeszcze czego.
kalair pisze:annette88 pisze:http://pl.youtube.com/watch?v=CrhmUpBWYpY&feature=related
kot lubiący wodę
Eeee...na pewno ten link? Chyba , że Ania Jurksztowicz jako kotek ma pić wodę..![]()
![]()
annette88 pisze:kalair pisze:annette88 pisze:Kiedyś wydawało mi się to wszystko obciachowe, ale im jestem starsza, im dalej od domu to cieszy mnie ta śląska tożsamość
A co, masz się wstydzić skąd jesteś?!Jeszcze czego.
nie, ale wydawało mi sie obciachowe mówienie po śląskuno taki głupi wiek
annette88 pisze:kalair pisze:annette88 pisze:http://pl.youtube.com/watch?v=CrhmUpBWYpY&feature=related
kot lubiący wodę
Eeee...na pewno ten link? Chyba , że Ania Jurksztowicz jako kotek ma pić wodę..![]()
![]()
już zmieniłam.. nie wiem, czemu tamten link mi sie nie wkleił :/
annette88 pisze:Oglądacie Rozmowy w toku, o rodzinach wielodzietnych ? Kurcze, kobieta 17 raz w ciąży.. Że jej się chce.. Ja się panicznie boję jednej ciąży i porodu, a co dopiero 17 ..
kalair pisze:annette88 pisze:Oglądacie Rozmowy w toku, o rodzinach wielodzietnych ? Kurcze, kobieta 17 raz w ciąży.. Że jej się chce.. Ja się panicznie boję jednej ciąży i porodu, a co dopiero 17 ..
Nie oglądam, bo to chyba na TVN? A nie mam. Ale 17 razy..Chociaż z ust znajomej też usłyszałam, że ona, to mogłaby rodzić na okrągło,bo to dla niej pestka. Ale jest wyjątkiem.![]()
annette88 pisze:kalair pisze:annette88 pisze:Oglądacie Rozmowy w toku, o rodzinach wielodzietnych ? Kurcze, kobieta 17 raz w ciąży.. Że jej się chce.. Ja się panicznie boję jednej ciąży i porodu, a co dopiero 17 ..
Nie oglądam, bo to chyba na TVN? A nie mam. Ale 17 razy..Chociaż z ust znajomej też usłyszałam, że ona, to mogłaby rodzić na okrągło,bo to dla niej pestka. Ale jest wyjątkiem.![]()
O kurczę.. twarda sztuka![]()
ja uciekam na Śląskdo niedzieli wieczorem, pa pa
!
kalair pisze:A nam wreszcie przywiozą drewna do kominka!![]()
Qrczę, trzeba było dwa tygodnie czekać, a w gazecie tylko ogłoszenia kupię drewno.![]()
![]()
Ma być do godziny... A noce już minusowe.![]()
kothka pisze:kalair pisze:A nam wreszcie przywiozą drewna do kominka!![]()
Qrczę, trzeba było dwa tygodnie czekać, a w gazecie tylko ogłoszenia kupię drewno.![]()
![]()
A u nas dalej centralnego nie ma![]()
Przed chwilą teściowa marudziła, że synuś ma sobie koniecznie wziąć urlop i skończyć to CO, bo ona nie będzie marzłaTylko ciekawe czy jak go zwolnią z pracy to będzie go utrzymywać, bo niestety u niego w firmie urlop to nie jest taka prosta sprawa
kalair pisze:kothka pisze:kalair pisze:A nam wreszcie przywiozą drewna do kominka!![]()
![]()
A u nas dalej centralnego nie ma![]()
Przed chwilą teściowa marudziła, że synuś ma sobie koniecznie wziąć urlop i skończyć to CO, bo ona nie będzie marzłaTylko ciekawe czy jak go zwolnią z pracy to będzie go utrzymywać, bo niestety u niego w firmie urlop to nie jest taka prosta sprawa
Ehh...Czy mam rozumieć, że macie zimno? Jak grzejecie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 418 gości