Czy te tyleczki nie sa slodkie?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Chat pisze:Taki sam srodek ekspresji, jak kazdy inny. A ze Duzi reaguja dziesiec razy szybciej...
No som, som ale nie moge sie za bardzo zachwycac przy Krolowej Matce, co to sie za Sniezke uwaza
Chat pisze:Taki sam srodek ekspresji, jak kazdy inny. A ze Duzi reaguja dziesiec razy szybciej...
Chat pisze:Chanelle reaguje sikaniem na obecnosc innych kotow. Nawet na rodzona siostre tak reagowala. Badania niczego innego nie wykazaly.
No przeciez pisalam - miejsce niedostepne jest wielce i tajne przejscie przez rure z piwnicy jeno. Sprytnie zamaskowane. Tylko Krolowa utyc juz nie moze, oj nie moze...JoasiaS pisze:Monostra pisze:Ciekawe, ile im zajmie dostanie się do nowej miejscówki?
Właśnie
Chat pisze:No przeciez pisalam - miejsce niedostepne jest wielce i tajne przejscie przez rure z piwnicy jeno. Sprytnie zamaskowane. Tylko Krolowa utyc juz nie moze, oj nie moze...JoasiaS pisze:Monostra pisze:Ciekawe, ile im zajmie dostanie się do nowej miejscówki?
Właśnie
Chat pisze:Ale mnie zdenerwowalas!Chyba zaczne piwnice dodatkowo na klodke zamykac, czy jak?
Chat pisze:...a poki co Minibusy na mnie sie skupily. Nie odstepuja na krokPatrza na rece. Obserwuja i wylizuja.
Chat pisze:Nalezy jej sie te pare dniI moze sikac przestanie?
a poki co Minibusy na mnie sie skupily. Nie odstepuja na krok
Patrza na rece. Obserwuja i wylizuja. Fiona wlasnie przemknela z dlugopisem Darii w paszczy: JAK ona go znowu znalazla? Schowalam przeciez
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot] i 46 gości