» Czw paź 23, 2008 22:10
Witam Serdecznie Wszystkich!!!!!No coz ja jak zwykle na samym końcu ale cóż, wplyw mam na to żaden. Od 15.00tej mam codzień taki młyn że na nic już czasu nie ma!Rano też jest mlyn ale potem troszkę spokoju, więc czasem uda mi się napisac coś przed poluniem. Nie wiem czy zauważyliście ale myślę że z całą pewnoscią tak, ze niektore z Naszych Kociaczkow maja zdjęcia robione częściej, inne troche rzadziej. Nie ktorym zdjęć niestety wogole zrobić nie można bo zaginely i niestety do tej pory się nie odnalazły.Chcialabym wyjasnic teraz dlaczego tak jest że niektore Kotki maja zdjecia czesciej. Nie ma to absolutnie zwiazku z tym ze mniej lub bardziej lubie jakiegoś Kociaka.Wszystkie sa Kochane i traktowane rowno.Na czestotliwosc robienia przeze mnie zdjec ma wplyw pora karmienia. Poniewaz dzień jest coraz krotszy a pewne Kociaki dostają o zmroku, zresztą wtedy mam calą mase miejsc gdzie musze dotrzeć z jedzeniem i robienie wtedy zdjec na spokojnie stwarza problem nie tylko mi ale i Kociakom. One chcą szybko zjeśc i leciec do swoich norek a druga rzecz że swiatlo lampy je wtedy razi w oczka i wszystkie zdjecia wychodza nie tak, bo Kociaki mają zamkniete oczka. Niestety w związku z tym że caly dzien mam dokladnie rozplanowany, a Kociaki pojawiają sie o stalej porze może przez pewien czas tak byc że Kociaczki karmione pozniej przez pewien czas bedą mialy robione zdjecia troszke rzadziej z przyczyn takich jak pisałam. Za co z gory Was Serdecznie Przepraszam. Bede się starac żeby nikogo nie zawieżć!!!!!Pozdrawiam Wszystkich Bardzo Serdecznie!!!!!!
Ostatnio edytowano Czw paź 23, 2008 22:17 przez
iza71koty, łącznie edytowano 1 raz