Kicia_ pisze: 691/08 2 letnia biało-bura koteczka z paskudną raną lewej pachy, ma swój wątek na miau
Co z klatką dla kotki?
Maxiking? Marcjannakappe?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kicia_ pisze: 691/08 2 letnia biało-bura koteczka z paskudną raną lewej pachy, ma swój wątek na miau
Never pisze:Dlatego uważam, ze sprawę powinno się nagłośnić. A ja mogę pokazać jak zachowuje się moja niewidoma kotka - zaręczam, ze jest szczęśliwa i rozrabia na maksa. Marcjanna ją widziała... Naprawdę to nie jest powód do mordowania!
Edyt(k)a pisze:Co z klatką dla kotki?
maxiking pisze:Edyt(k)a pisze:Co z klatką dla kotki?
tak jak już wcześniej pisałam to mogę pożyczyć klatkę ale tylko na określony czas. Z tego co się orientuję, to klatka potrzebna jest na dłużej . Niestety nie mam takiej możliwości. Tak więc musisz zadecydować czy klatka na 1,5 tygodnia wystarczy i czy w tym czasie kotka dojdzie do zdrowia i będzie miała DT/DS. Nie znam stanu zdrowia kotka poza wpisami i zdjęciem.
Edyt(k)a pisze:....
Jeśli są takie dowody, informacje, dokumentacje, ja chetnie pomogę napisać pismo, petycję, mozna ja w kilka osób zanieśc do urzedu, można chocby wysłać, i koniecznie poinformować o tym "Gazetę Wyborczą"
PcimOlki pisze:
P.S> Ciężko mi idzie dopatrzenie się związku błota na budowie z wrażliwością społeczeństwa.
Edyt(k)a pisze:Tak
Ja nie mogę o schronisku powiedzieć nic złego, poza tym, że nie jest tam zbyt pachnącoa koty w klatkach powinny chyba mieć jakieś kocyki, kuwety a nie te gazety.
Ale pani od której brałam kotka była fantastyczna, "wciskała" te zwierzaki zawodowo, z profesjonalizmem handlowca
Fakt, że zauważyłam preferncję na psy nie koty, ale to tak raczej intuicyjnie
koniecznie poinformować o tym "Gazetę Wyborczą"
Mruczeńka1981 pisze:Allegro dla Demona
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=467387208
jeśli macie czas,to zdublujcie to na innych serwisach,proszę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw i 413 gości