vadee pisze:WAŻNE PYTANIE!
Czy to możliwe, żeby wykastrowany już lata temu Krecior próbował się dobierać do nastolatek???![]()
Możliwe. Ale nic z tego nie będzie..

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vadee pisze:WAŻNE PYTANIE!
Czy to możliwe, żeby wykastrowany już lata temu Krecior próbował się dobierać do nastolatek???![]()
kalair pisze:vadee pisze:WAŻNE PYTANIE!
Możliwe. Ale nic z tego nie będzie..![]()
![]()
agul-la pisze:ale skad w krecie hormony?przeciez po usunieciu jader nie ma co produkowac testosteron. moze to chodzi o dominacje, w ten sposob chce pokazac kto rzadzi.powiem ci, ze zdziwilo mnie to abrdzo. moj pies kiedy mial jeszcze jajka to czesto jak chcial komus nowemu pokazac, ze szefem jest to probowal na jego nodze na przyklad albo rece gwaltu dokonac
to jest u zwierzat naturalne, ze w ten sposob jeden samiec drugiemu pokazuje kto rzadzi. ale po kastracji takich zachowan nie ma. a skad ta aktywnosc u kreta ?
a moze to chodzi o to, ze stado sie powieksza i on poczul, ze jego pozycja ejst zagrozona?
ajszus pisze:Ja jestem raczej czytelnikiem niz komentatorem, ale co tu tak ucichlo?:P Nawet poczytac nie ma co
agul-la pisze:gdzie ten watek o kastratach i patelniach?poczytalabym sobie
osama zaszyl sie w jaskini i obmysla nowy atak terrorystyczny. ta qpa to ostrzezenie
olesia.b pisze:Ja też chcę poczytać o kastratach i patelniach![]()
Ja bym Osamy poszukała w górach Afganistanu (czyt. we wszystkich szafkach kuchennych)
agul-la pisze:rychu skoczyl mi wlasnie na plecy i zjechal po nich pieknie w dolprzerobie na pasztet dla reksa jak mi bog mily
a jutro pazury obetne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 1214 gości