Ja jednak najbardziej cieszę się z tego, ze odzyskał radość życia i bawi się jak kiedyś. To dla mnie najlepszy znak, ze idzie ku dobremu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bert pisze:Kochani, jesteśmy nowi i dlatego też zwracam się w imieniu mojego Hrabąszczyka o rade.Kocio ma 14,5 roku-3.80 kg szcześcia ,st.zdrowia dobry i tu zaczynają się schody.Po wiz.okulistycznej stwierdzono:oko P objawy zapalenia błony naczyniowej,wylewy krwi podsiadkówkowe,obwodowo frag.odklejonej siatkówki,oko L zmiany degeneracyjne na siadkówce .Stwierdzono że stan oczek, które ratujemy leczeniem wynikają prawdopodobnie z choroby ogólnej. W te pędy zrobiliśmy badania krwi i usłyszeliśmy że wyniki ok wzg.wieku pupila.Miś jest prowadzony na diecie wet.Niepokoi mnie wynik AspAT 97;mocznik 71,7 a w ogólnych hematokryt46,2 i płytki 475 nie ma powiększonych węzłów,kaszlu,kataru skory do zabawy-co jest u licha?Siedzę w domu z pupciolem ,ciągam nosem, zakraplam krople,daję antybiotyk i pocieszam kota ,który drepcze z pokoju do pokoju próbując wejśc wszędzie tam gdzie nie wchodził(utrata wzroku 40 proc)popiskując. Co mogę jeszcze zrobic? jakie badania?Jesteście doświadczoną skarbnicą wiedzy mając za sobą niejedną chorobę skarbusiów Przepraszam,że weszłam z tym tekstem na tym forum ,ale jestem w desperacji........
Legnica pisze:W sobotę zamieszkał z nami nowy koć-Kuba,zapisujemy się do klubu
Jest bardzo kochany i równie sprawny,dzisiaj mija 4 dni odkąd mieszka w nowym domu a już doskonale wie :gdzie jest kuweta,miseczki,jak zejść z wersalki,które nogi są czyje,jak zbudowany jest duży drapak.Ciekawie poradził sobie z chodzeniem po całym mieszkaniu-kiedy przemierza "dłuższą trasę"idzie blisko ścian
Bardzo mądre kociątko.Ma dopiero 4 miesiące.
Pozdrawiamy wszystkich.
Użytkownicy przeglądający ten dział: aga66, imatotachi, kasiek1510, MruczkiRządzą i 82 gości