Dużo mruczków do adopcji- koniec części I

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro paź 22, 2008 12:57

I gdzie te domki szukać , gdzie :!: :?:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Śro paź 22, 2008 16:40

Kolejne kociaki w piwnicy od Trixi , jest coraz węcej kociąt szukajacych domów :cry: błagam o pomoc w szukaniu im domów .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro paź 22, 2008 19:43

Wiele kociąt szuka domu :!:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro paź 22, 2008 20:16

kto pokocha śliczne futerka?

Co u Szafirka?
Czy Misiuni przeszły już sensacje jelitowe?
A oczko Ozziego lepiej?
No i jak ma się Miluś bez jajeczek?
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Śro paź 22, 2008 21:45

No więc Szafirek to kocie ADHD , wszędzie go pełno , uwielbia się wieszać na firankach :twisted: kotara w łazięce też może być a jego najlepszym kuplem jest Marmurek , jedeny problem to ma z trawieniem i zaczynam coraz bardziej podejrzewać że Szafirek i Misią są rodzeństwem bo bardzo podobnie umaszczone , podobny wiek , w podobny sposób ktoś sie ich pozbył :!: a Misulka coraz lepiej się czuje po R.C. junior i nawet zaczeła szaleć 8O , wszędzie jej pełno i dołacza sie do kociej sfory w gonitwie :P ale chyba Misia i Szafirek będą musiały być przez dłuższy czas na R.C. junior a wiemy jakie to sa koszty ale co mam zrobić :?: A Ozzi też troszke lepiej z oczkiej choć jeszcze daleko do pełnego wyleczenia :(

Jutro mam w U.M. spotkanie ( w sprawie sterylek ) z prezydentem miasta , z p. kierownik schroniska , z wydziałem ochrony środowiska , prosze trzymaj na nas kciuki :P
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro paź 22, 2008 21:50

suuper, że kociaki mają się dobrze

a za spotkanie w UM całe mnóstwo :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Post » Śro paź 22, 2008 21:52

Petka dzięki za :ok: bardzo sie przydadzą :P
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro paź 22, 2008 23:26

Jak mogłam zapomnieć o Milusiu :oops: już jako bezjajeczny :twisted: przystojniak nadal trzyma sie blisko swej '' mamuski '' a Tryni jak on wejdzie np. na szafe to tak żałośnie miałczy i go nawołuje ze do adopcji mogą iść tylko razem bo bez siebie żyć nie mogą :P
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw paź 23, 2008 1:12

trzymam za spotkanie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: i czekam na dobre wieści :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Czw paź 23, 2008 6:44

Justa&Zwierzaki pisze:Jutro mam w U.M. spotkanie ( w sprawie sterylek ) z prezydentem miasta , z p. kierownik schroniska , z wydziałem ochrony środowiska , prosze trzymaj na nas kciuki :P

Trzymam kciuki za to spotkanie - sama też sterylizowałam dzikusy i wiem jakie to koszty - tak wiele miast w jakiś sposób pomaga - dobrze by było jak Tychy też miały jakiś program! Myślę, że będzie dobrze :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

kaja555

Od: Pt lut 08, 2008 12:28

Post » Czw paź 23, 2008 17:45

Po dzisiejszej wizycie roboczej w U.M. wygląda na to że są duże szanse na załatwienie sterylek dla kotów , nie są przeciwni a nawet są za tym tylko musimy jeszcze nad tym przysiąść aby to wszystko miało '' ręce i nogi '' więc troszke pracy jest przed nami ale warto dla tych wspaniałych zwierząt to zrobić :P
wielkie dzięki za trzymane :ok: :ok: :ok: pomogło :!:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw paź 23, 2008 18:34

ale dzisiaj dzień miałam :evil: padam na pysk...
suuuuuuper, że rozmowy przebiegły pozytywnie...żeby tylko się nie wycofali :ok:
kiedy kolejne spotkanie? od kiedy możecie działać?

Petka

Post » Czw paź 23, 2008 18:45

Oj ja też ledwo żyje bo jeszcze miałyśmy wizyte w redakcji Twoje Tychy ( monitorują nasze działania ) , za tydzień jest sesja Rady Miasta i musimy też zabrać głos i '' kuć żelazo puki gorące '' :P i jak wróciłam to tak jakby tajfun przez moje mieszkanie przeszedł :twisted:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw paź 23, 2008 19:26

dziewczyny pilnujcie tematu...bo z urzędnikami to naprawdę trzeba kuć żelazo póki gorące...
trzymam bardzo mocno kciuki
odnośnie tajfunu...u mnie czysto, ale wszystkie jakoś strasznie zmęczone po spią

Petka

Post » Czw paź 23, 2008 23:19

jeśli poza wsparciem duchowymi kciukami mogę pomóc kuć to żelazo, żeby wykuła się konkretna liczba sterylek- bardzo chętnie to zrobię, tylko proszę o info, CO :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

[poprzednia][następna]