BUDRYSEK pisze:Erin Wielkie Dzięki za przesyłkę!!!
Nie ma za co i na zdrowie dla Klemensika! On jest taki slodki i kochany, że aż mam ochotę cmoknąć monitor Trzymam kciuki baaardzo mocno za kitulka
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
a z tym intronem, to 6 mln jednostek, też jak najbardziej moze byc, tylko po rozcienczeniu wyjdzie tego baaardzo dużo szkoda, ze nie mogę wam poprostu podesłać tego intronu
Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051 Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!
Klemensik juz po operacji
dzwoniłam po 11 do lecznicy-wybudzał się pomalutku
dostał kroplówkę
ma założony kołnierz-łapką próbował już pozbyć się szwów
pojadę po niego po 16
Uff, jak dobrze to słyszeć Budrysku, mizianki dla Klemensika.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.