Kotki dwie - ani szare, ani bure panny te! :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto paź 21, 2008 7:21

MaryLux pisze:Ceść Melusiu :) Jak Ci weekend minął? Moja Duza jakoś mało z nami była :( I dwa razy był Doctorro :(
Inka

weeken minoł urodzinowo.. Duzi jedli durzo ciachów, a mnie nic nie podchodziło .. grzałam siem na kaloryferku.. ja u dottora nie byłam, ale nadal smarujom mi mój pyś,,

Melcia nieszczesliwa

dzien dobry :)

gratuluje zakupu, haniu ;)

annette88

Od: Nie lis 25, 2007 20:52

Post » Wto paź 21, 2008 9:04

Witam wtorkowo
O jak to dobrze, że nie byłaś Melciu u weta, ja nie lubie wizyt u weta. Pysia

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Wto paź 21, 2008 9:25

annette88 pisze:
MaryLux pisze:Ceść Melusiu :) Jak Ci weekend minął? Moja Duza jakoś mało z nami była :( I dwa razy był Doctorro :(
Inka

weeken minoł urodzinowo.. Duzi jedli durzo ciachów, a mnie nic nie podchodziło .. grzałam siem na kaloryferku.. ja u dottora nie byłam, ale nadal smarujom mi mój pyś,,

Melcia nieszczesliwa

Biedna jesteś Melusiu z tym smarowaniem pysia :( A u nas znowu dziś Doctorro będzie, bo Psot zygał :placz:
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto paź 21, 2008 14:23

wiesz, Pysiu, chyba nikt ich nie lubuje.. zawsze można załapać kłuja.. albo nie daj, panie borzu (co to ?), kilka!

Ineczko, czemu Psotuś żygał? wiesz już ?

annette88

Post » Wto paź 21, 2008 14:24

MaryLux pisze:
annette88 pisze:
Inka

Melcia nieszczesliwa

Biedna jesteś Melusiu z tym smarowaniem pysia :( A u nas znowu dziś Doctorro będzie, bo Psot zygał :placz:
Inka

mnie też chca do weta zabrać bo niby dawno nie byłem 8O jak mi nic nie jest to po co? :roll: RATUNKU niby jakaś wizyta kontrolna :conf: :strach:

Paulaaa

Od: Wto lis 06, 2007 21:48

Post » Wto paź 21, 2008 14:30

Niko, a ja nadal czekam na Ciebie ;D

annette88

Post » Wto paź 21, 2008 16:35

annette88 pisze:Niko, a ja nadal czekam na Ciebie ;D

duża powiedziała ze póki łapka się nie zagoi to niegdzie nie jade :!: :evil: i że jestem za mało odpowiedzialny zeby samemu jechac :evil: Ciociu musisz po mnie przyjechac :!:

Paulaaa

Post » Wto paź 21, 2008 17:05

Paulaaa pisze:

duża powiedziała ze póki łapka się nie zagoi to niegdzie nie jade :!: :evil: i że jestem za mało odpowiedzialny zeby samemu jechac :evil: Ciociu musisz po mnie przyjechac :!:

w porządku, słoneczko! jak tylko będę mieć więcej wolnego czasu :)

annette88

Post » Wto paź 21, 2008 17:47

annette88 pisze:
Paulaaa pisze:

w porządku, słoneczko! jak tylko będę mieć więcej wolnego czasu :)

ciociu to mniej szybciutko wolny czasek póki jest ładna pogoda :!:

Paulaaa

Post » Śro paź 22, 2008 7:45

Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro paź 22, 2008 9:47

Dzień dobry, cioćki i kumpelostwo! Dzisiaj jest fajoski dzień, bo mamy słońca i ma mi kto dać jeść, podrapusiać.. Pszynajmniej do popołudnia! Niedobre jest to, rze ma mnie tesz kto po pyśku posmarowywać :roll: Duży siem dzisiaj ze mnie chichał, jak myłam swoje pazgnokietki w tylnich lapkach 8O niewiem, co w tym było takiego śmiechowego.. Rze on swoich nie myja? Kto by rozumiewał Dużych.. Pozdrawiajem!

Melonek pisający

annette88

Post » Śro paź 22, 2008 10:05

annette88 pisze: Dzień dobry, cioćki i kumpelostwo! Dzisiaj jest fajoski dzień, bo mamy słońca i ma mi kto dać jeść, podrapusiać.. Pszynajmniej do popołudnia! Niedobre jest to, rze ma mnie tesz kto po pyśku posmarowywać :roll: Duży siem dzisiaj ze mnie chichał, jak myłam swoje pazgnokietki w tylnich lapkach 8O niewiem, co w tym było takiego śmiechowego.. Rze on swoich nie myja? Kto by rozumiewał Dużych.. Pozdrawiajem!

Melonek pisający

Ceść Melonecku cudowniocki :) Psyślij mi słonecko, dobze? U mnie jest saro, bićko i smutaskowo :( I Duzej nie ma :(
A Psot zygał chyba pses to, ze się włosów sfoich najadł. Goopi jakiś cy cuś? Psecies Duza nam amcia nie załuje
Inka

MaryLux

Post » Śro paź 22, 2008 10:11

MaryLux pisze:
annette88 pisze: Dzień dobry, cioćki i kumpelostwo! Dzisiaj jest fajoski dzień, bo mamy słońca i ma mi kto dać jeść, podrapusiać.. Pszynajmniej do popołudnia! Niedobre jest to, rze ma mnie tesz kto po pyśku posmarowywać :roll: Duży siem dzisiaj ze mnie chichał, jak myłam swoje pazgnokietki w tylnich lapkach 8O niewiem, co w tym było takiego śmiechowego.. Rze on swoich nie myja? Kto by rozumiewał Dużych.. Pozdrawiajem!

Melonek pisający

Ceść Melonecku cudowniocki :) Psyślij mi słonecko, dobze? U mnie jest saro, bićko i smutaskowo :( I Duzej nie ma :(
A Psot zygał chyba pses to, ze się włosów sfoich najadł. Goopi jakiś cy cuś? Psecies Duza nam amcia nie załuje
Inka

Inuś, przesyłajem Ci kotolotem dużo słońca, bo u nas pod dostatkiem.. A jak on siem tych swoich włosów najadł ? Moich kudełków jest pełniusio, ale na podłodze, a nie w brzuśku.. Tszeba mu współczuć, bo napewno jest cierpujący..

annette88

Post » Śro paź 22, 2008 10:20

annette88 pisze:
MaryLux pisze:

Melonek pisający

Inka

Inuś, przesyłajem Ci kotolotem dużo słońca, bo u nas pod dostatkiem.. A jak on siem tych swoich włosów najadł ? Moich kudełków jest pełniusio, ale na podłodze, a nie w brzuśku.. Tszeba mu współczuć, bo napewno jest cierpujący..

Bo Psot ciągle się myja i zlizuje sobie kłacki. A Duza leniwa i go ostatnio za mało cesinkała scotecką.

MaryLux

Post » Śro paź 22, 2008 10:24

to on taki czyscioszek jest.. a mnie się dziwujom, że sie długo i dużo myjem.. wiesz, jak fajowsko jest za oknem, ptaszki latajom.. udaje, rze na nie poluje :D

annette88

[poprzednia][następna]