Wrzucilas dwa takie same zdjecia.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Edzina pisze:Wrzucilas dwa takie same zdjecia.
Edzina pisze:Rozmawialam wlasnie z aamms. Prawde mowiac to nie lubie zmieniac planow, ale jesli uwazacie, ze tak bedzie lepiej.. Z Lodzi jest problem z transportem. Tu bylo juz wszystko dograne. Z Poznania codziennie ktos jezdzi, wiec pewnie szybko by przyjechala do mnie. Nie wiem jak wygladalaby sprawa z Lodzia, juz kiedys probowalam wyciagnac stamtad kotke, ale wszystko rozbilo sie tak naprawde o transport i niemoznosc przetrzymania kota do tego czasu. Jak dlugo tamta moze siedziec w Lodzi?
Avian pisze:Edzina pisze:Rozmawialam wlasnie z aamms. Prawde mowiac to nie lubie zmieniac planow, ale jesli uwazacie, ze tak bedzie lepiej.. Z Lodzi jest problem z transportem. Tu bylo juz wszystko dograne. Z Poznania codziennie ktos jezdzi, wiec pewnie szybko by przyjechala do mnie. Nie wiem jak wygladalaby sprawa z Lodzia, juz kiedys probowalam wyciagnac stamtad kotke, ale wszystko rozbilo sie tak naprawde o transport i niemoznosc przetrzymania kota do tego czasu. Jak dlugo tamta moze siedziec w Lodzi?
Do Łodzi jadę - ale dopiero na wystawę, czyli 8 listopada. Jakby co, to wezmę.
Edzina pisze:No wlasnie zdecydowalam.![]()
Jesli Avian szybciej bedzie jechac z W-wy do Poznania niz z Lodzi do Poznania, to zabieram tri. Jesli odwrotnie - to niebieska. Avian? Wiesz jakie masz terminy? Dzisiaj musimy zdecydowac.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 72 gości