Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agul-la pisze:dzien dobrypoogladam sobie zdjecia, apotem poczytam, wlasnie z pracy wrocilam. wcinam sobie salatke w najlepsze, a tymczasem rysiu postawil klocka nie zwazajac calkowicie na to, ze moze mi to rpzeszkodzic w jedzeniu
vadee pisze:dlatego od rana macham wędką jak glupia, wybawiłam ją trochę, wywabiłam spod łóżka, pozamykałam pokoje (poza jednym, w którym siedzę), rozsypałam zabawki i jest skazana na towarzystwo domownikow![]()
vadee pisze:Zakochuję się w Ahmedku, nic na to nie poradzę
Jest śliczna, słodka i absolutnie rozbrajająca w tym swoim gburkostwie na pokaz
olesia.b pisze:jak ja nienawidzę w poniedziałkuuuuuDo 18.30 w pracy, mam już dosyć na resztę tygodnia!
olesia.b pisze:Benio ma zamykaną ze względu na jego górnicze zamiłowanie. Korzysta od małego(od razu kupiliśmy rozmiar XXL,
vadee pisze:olesia.b pisze:jak ja nienawidzę w poniedziałkuuuuuDo 18.30 w pracy, mam już dosyć na resztę tygodnia!
a ja do 20.30
olesia.b pisze:vadee pisze:olesia.b pisze:jak ja nienawidzę w poniedziałkuuuuuDo 18.30 w pracy, mam już dosyć na resztę tygodnia!
a ja do 20.30
agul-la pisze:no podobne wypatrzylam. musze pomyslec nad tym, bo zwirek jest wykopany przez ryska 10 min po moim odkurzaniu. tylko nie chce wydawac duzej kasy na to, bo co zrobie jak nie beda chcialy tam wlazic?
olesia.b pisze:zawsze można wyjąć drzwiczki, tak czy siak mniej się rozsypie...
U mnie to była konieczność - kuweta stoi na środku przedpokoju, a poza tym Benek to prawdziwy kopacz - potrafił połowę żwirka wykopać i... swoje cenne skarby przy okazji
agul-la pisze:a czy krecio i elegancki mieszcza sie w kuwete? bo jak widac na zalaczonych obrazkach chlopaki nie ułomki sąmoje gluty dostaly wlasnie przysmak niespodzianke - wolowine i rychu nie bylby soba gdyby nie ukradl lusce ostatniego kawaleczka z miski
Użytkownicy przeglądający ten dział: amyris, Google [Bot] i 117 gości