PAKT CZAROWNIC 7 !!!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 20, 2008 8:50

Wita pełnoprawna czarownica :roll: Właśnie wpłaciłam październikowe składki łącznie z wpisowym :wink:
No to się pytam, bo dzisiaj 20-ty: lista zgłoszeń jeszcze otwarta :?: Kiedy głosowanie :?: Ja - wiadomo- rękami i nogami będę głosować za Azylem w Konstancinie z racji mojego zaangażowania, ale wiem, że potrzeby są nie tylko tam..... :oops:
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

Post » Pon paź 20, 2008 9:04

villemo5 pisze:Czarownice mam nadzieję już szukają informacji i dumają o głosowaniu!

Ja oddaję swój głos na Jolę.goc
Choć nie ukrywam, że wybór ciężki był. Może by się dało jakoś podzielić pomoc z tego miesiąca. Dużo nowych Czarownic się zgłosiło, więc i składki większe :roll: .
Konstancin też mi w serce zapadł...Mirka_t ma niełatwo.
Marcelibu

Post » Pon paź 20, 2008 10:35

Własnie poszło wpisowe i składki za październik.
No to moge sobie pozwolic na głosowanie, chyba :wink:
Jestem za Konstancinem. Wiem, że jola ma cięzko, ale tam pomoc z tego co zrozumiałam płynie od pewnego czasu. A tu mamy nagły wypadek. I to winno byc priorytetem.
Pomądrzyłam sie to spływam :wink:
Obrazek

marcjannakape

Od: Pon cze 18, 2007 9:26

Post » Pon paź 20, 2008 12:25

Ja jestem rozdarta.. Najchętniej podzieliłabym te pieniądze na pół, ale z drugiej strony może lepiej raz a porządnie? Jezcze myślę... :roll:
ObrazekObrazek Zawsze będe Cię kochać Gemusiu :*

Trinity36

Od: Pon lip 09, 2007 20:58

Post » Pon paź 20, 2008 12:28

Trinity36 pisze:Najchętniej podzieliłabym te pieniądze na pół, ale z drugiej strony może lepiej raz a porządnie?

No własnie o to chodzi.
U joli cos tam sie kręci, a Konstancina mała sumka nie wesprze :( Wiadomo, że nie sfinansujemy całości, ale bedzie jakis wiekszy wkład i łatwiej bedzie im uzbierac resztę.
Obrazek

marcjannakape

Od: Pon cze 18, 2007 9:26

Post » Pon paź 20, 2008 13:12

marcjannakape pisze:
Trinity36 pisze:Najchętniej podzieliłabym te pieniądze na pół, ale z drugiej strony może lepiej raz a porządnie?

No własnie o to chodzi.
U joli cos tam sie kręci, a Konstancina mała sumka nie wesprze :( Wiadomo, że nie sfinansujemy całości, ale bedzie jakis wiekszy wkład i łatwiej bedzie im uzbierac resztę.

Hmm....
No tak. Głosowanie rozpoczęte. Słowo się rzekło i jestem za Konstancinem.
Jola.goc wprawdzie nie otrzymywała od nas jeszcze pomocy (Konstancin też nie), ale skoro są bazarki i jakieś tam wsparcie jest to może w następnym miesiącu?
Też uważam, że raz a dobrze... Taka większa jednorazowa wpłata może da ludziom z Konstancina wiarę w to, że może się udać??

Siostro Skrabniczko a jak tam Fundusz Czarnych Kotów? Może choć na sterylkę tej czarnej kotki u Mirki wysupłamy?

Oj trudne to wszystko...

Bolkowa podliczasz głosy w tym miesiącu?
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pon paź 20, 2008 13:18

W takim razie ja także przychylam się do sprawy Konstancina. Choć wszyscy potrzebują pomocy to jest to nagły wypadek i naprawdę duża suma pieniędzy. Uzbierać ją do pierwszych mrozów będzie pewnie ciężko...
Obrazek
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27 ... #p10371487 - wyprzedaję masę rzeczy, znajdź coś dla siebie!

Keirzontko

Od: Sob lip 12, 2008 19:54

Post » Pon paź 20, 2008 13:23

villemo5 pisze:Siostro Skrabniczko a jak tam Fundusz Czarnych Kotów? Może choć na sterylkę tej czarnej kotki u Mirki wysupłamy?

Spier.. mamy w pracy cos na serwerze ni nie moge do banku wejść wrrr.... Sprawdze jak do domu przyjdę. Na szybko z moich zestawień z Adoptusiów mamy ok. 49 zł nadwyżki, więc na razie to na częśc sterylki.. ale tak sobie myślę, ze lepsze 49 zł niż nic.
:)
ObrazekObrazek Zawsze będe Cię kochać Gemusiu :*

Trinity36

Od: Pon lip 09, 2007 20:58

Post » Pon paź 20, 2008 13:34

Właściwie mogę od razu zagłosować, no bo wiadomo że zdania nie zmienię /choć wiem, że wszystkie potrzeby są ważne :oops: / czyli KONSTANCIN

Rozmawiałam przed chwilą z p.Ireną. Przekazałam wieści od Mareczka, złożyłam życzenia Imieninowe /dzisiaj Jej Imieniny :) /, wzruszyła się, ale głos jej się łamał i nie było to tylko wzruszenie..........Echhh.... :cry: :cry: :cry:
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

Post » Pon paź 20, 2008 13:45

ja tez na Konstancin :oops:
zaraz pouzupełniam wpłaty itd, czy ktoś mi moze wysłac konto czarownic na pw?
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Pon paź 20, 2008 13:46

Xandra ja te 30 zł za Ciebie, tak jak uzgadniałyśmy już wpłaciłam na FS.
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Pon paź 20, 2008 13:47

tak, tak, ale czy jakiś inicjacji wpłatowych nie musze dokonywac? ;)
podoba sie naszyjniczek? :)
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Pon paź 20, 2008 13:51

Xandra Fundusz Specjalny wszelkie dobrowolne wpłaty przyjmie 8)
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Pon paź 20, 2008 14:00

Liczę.
Wraz z moim głosem na Konstancin mamy do teraz:
6x Konstancin
1x Jola.goc
No to na razie - dzisiaj mam wywiadówkę u młodszego, czy po niej będę miała siły jeszcze tu zajrzeć - zobaczymy.

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Pon paź 20, 2008 14:34

ja jestem za jola.goc. Daję głos na Jolę i jej koty zdrojowe.
Konstancin ma zdecydowanie większe możliwości zdobycia funduszy na piecyk niż jola.goc na zdobycie pieniędzy na przeżycie następnego tygodnia. U Joli jak marcjannakape napisała "coś się kręci" ale przecież w Konstancinie też się kręci. Oficjalna fundacja ma możliwości zbiórek, puszki, staranie o sponsorów itp.
Jola jest bez pracy, niezdrowa, ma wiele kotów pod opieką na bardzo dużym terenie, koty chore, kalekie. Jej wątki może nie są aktualizowane, bo dziewczyna nie ma czasu i już fizycznych sił na PR - jedynie Zajonc jest "medialny" i trochę PR robi - ale czeka go zaraz operacja, jest przewlekle chory.
Gdyby nie pomoc kilku osób z forum to Jola by zginęła razem z podopiecznymi. Pracę ma tylko dorywczą. I pamiętajcie, że to jest prowincja więc nawet nie ma możliwości zdobycia na miejscu taniej karmy z hurtowni itp. Zdobycie pomocy weterynaryjnej to droga przez mękę.
Wątek Zająca może wydawać się lekki, zabawny ale wierzcie mi - sytuacja Joli - finansowa, mieszkaniowa, zdrowotna jest bardzo, bardzo ciężka. Idzie zima a Jola nie ma butów, w czasie chłodów w mieszkaniu jest ok15 stopni, Jola nie może dogrzewać prądem, bo skąd weźmie na rachunki? Koty, które ma w domu - najsłabsze, chore i kalekie.
Wiecie jak często na prowincji ludzie traktują koty - Jola działa nieomal po kryjomu.
Może jednak Czarownice chociaż część by dały na pomoc dla joli.goc?

Magdalena

Od: Sob maja 18, 2002 12:05

[poprzednia][następna]