dawno nie zaglądałam z przyczyn osobistych niestety zaadoptowałam Deizi, początkowo była wystraszona ale z dnia na dzień zmieniła swoje nastawienie do nowego miejsca, jest straszną przytulanką no i zaakceptowały sie z Lili, juz nawet razem śpią Jak tylko będe miała jakieś zdjęcia to je wrzuce.
Kciuki za kociaki Kasi
jEST DOMEK DLA DRAGONA W CZECHOWICACH DZIEDZICACH CZY KTOŚ MUGŁ BY TAM NAJPIERW PUJSC ZOBACZYC WARUNKI POGADAC I SPISAC UMOWE ADOPCYJNĄ?
DOM WYDAJE SIE SĘSOWNY I OK ALE BĘDE POPROSTU SPOKJNIEJSZA
Witam
jestem z okolic Bielska ale jakiś czas mieszkałam w Czechowicach. Mogę sprawdzić domek ewentualnie popytać znajomych czy znają "tą chętną osóbkę".
pozdrawiam
witam i znów jest sprawa jest sensowny domek i fajny domek dla perełki i lolusia [razem ] ale w świdnicy i potrzebny był by transport albo wsparcie finansowe na paliwo.Prosze wszystkich o pomoc
Co do domku to myśle ze warto jest ok tymbardziej ze pojada sobie razem zniosą to lepiej i mniej stresowo jeśli nie będzie sie ich rozdzielac one umnie są nierozłączni domek jest nie wychodzący podpisze umowe pozatym w kazdej chwili moge przeprowadzic wizyte poadopcyjna i wrazie jakich kolwiek wątpliwosci odebrac koty [ale wiem ze do tego nie dojdzie] koty bedą miały zapewnione szczepienia sterylizacje dobrą karme itp i duzo miłości
paliwo myśle ze około 100 zł zł do swidnicy to minimum ale nie bardzo sie na tym znam musze jeszcze zapytac chłopaka ,moze jakis transport?
po rozmowie z chłopakiem mówił ze wystarczy jak bedzie około 70 złna paliwo wiem ze mało osób nas odwiedza niestety ale czy z tego powodu mozna zaprzepascic szanse na domek.
wpisałam sie na wątku transportowym zobaczymy/?