Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AKowiec pisze:Marcia dzisiaj o 18 wpadam z moim skromnym aparatem do Ciebie. Szykuj koty
amyszka pisze:Marciu niech TŻ zawija rudego w kocyk lub duży ręcznik -tak żeby tylko głowa wystawała i wtedy dopiero uszka czyści.Ja tak robiłam z Filipem.Duży ręcznik -siadam na podłodze-kot między nogi ,tyłem do mnie ,zawijam jak w pelerynę ,tylko tak żeby się nie rozwinęło ,blokuję nogami wszelkie ruchy.I wtedy mogę wszystko robić -uszy czyścić ,czy wstrzyknąć lek do pyszczka
Nie zamartwiaj się od samego poniedziałku ...![]()
![]()
![]()
MarciaMuuu pisze:amyszka pisze:Marciu niech TŻ zawija rudego w kocyk lub duży ręcznik -tak żeby tylko głowa wystawała i wtedy dopiero uszka czyści.Ja tak robiłam z Filipem.Duży ręcznik -siadam na podłodze-kot między nogi ,tyłem do mnie ,zawijam jak w pelerynę ,tylko tak żeby się nie rozwinęło ,blokuję nogami wszelkie ruchy.I wtedy mogę wszystko robić -uszy czyścić ,czy wstrzyknąć lek do pyszczka
Nie zamartwiaj się od samego poniedziałku ...![]()
![]()
![]()
A myślisz, że mu nie mówiłam![]()
Przecież on wie wszystko lepiej![]()
Chat pisze:Ciekawe, czy sie doczekamy dzis jeszcze owocow pracy skromnego aparatu Akowca...
Mereth pisze:Dzień dobry![]()
Fajny brzdącNo i wiadomo, ogonek wujka najlepszy :lol:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1399 gości