A tak przy okazji to się okazało, że moja od ponad czterech lat tri-colorka jest podobno szylkretką

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
moś pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Wycierałam kolumny,i okazało się, żekoteczki już porobiły śliczne dziury z przodu..W tym, co to głośniki zakrywa..Nie mówiąc o tym, że jest pięknie po bokach poszarpane. Widziałam, jak Lafi się cudnie po tym wspina-jak po drzewie!
O dziwo JJ to przeżył, a to jego ukochany sprzęt.
![]()
Hmm..o czym to świadczy?![]()
![]()
ze pora kupic lepszy model![]()
![]()
ciekawe jakby moj Jj zareagował- az boje sie sprawdzic![]()
Juz po wizycie, wrocilałam cala i objedzona po sam czubek- rosół, kurczaczek z nadzieniem, roladki, pyzy, kapustka(fe) i takie tam lody i ciasta- uff
moś pisze:Uwielbiam tatar!..ale mi sie juz by nie zmiescil
annette88 pisze:dobry wieczór
ale pyszności wczoraj wcinałam na urodzinkach babci.. a za tydzień dziadka i na 100 % będzie TATAR !
trawa11 pisze:annette88 pisze:dobry wieczór
ale pyszności wczoraj wcinałam na urodzinkach babci.. a za tydzień dziadka i na 100 % będzie TATAR !
ale mój tatar lepszy
annette88 pisze:trawa11 pisze:annette88 pisze:dobry wieczór
ale mój tatar lepszy
Ty na pewno gotujesz pysznie, ale moja babcia teżtakże nie zajmę stanowiska
kalair pisze:kristinbb pisze:kalair pisze:kristinbb pisze:kalair pisze:kristinbb pisze:kalair pisze:kristinbb pisze:eee...myślisz ,że lepiej się kocha grzeczne dziewczynki???![]()
![]()
grzeczne idą do nieba, a niegrzeczne co robią??? no...?
No co? Łążą po głośnikach![]()
![]()
no właśnie...![]()
Nie mam takich dużych!I pazurów takich też nie mam! To co, jestem na przegranej?
Hm...eee...skoro tyle czasu z Tobą wytrzymał, to chyba nie jest źle....![]()
Ale na początku nie mieliśmy kotów!
Początki zawsze są piekne...
Buuuu..ja kcem pięknie!![]()
Zapuszczę sztylety, i będę chodzić po ścianach! Zadziała?![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Paula05 i 79 gości