Przygody Kociej Bandy Drombo vol. 1

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 19, 2008 12:11

ajszus pisze:a wiec jest szansa ze tak za 10 lat - gdy bede miala 32 lata bede tez wygladac na 24? - czyli o 10 wiecej niz daja mi teraz ?
jest bardzo duza szansa, ze tak bedzie :D
vadee pisze:a co do spódnic, sukienek itp. to ja bardzo lubię. Je oglądać Tak samo jak szpilki. Uważam, że to piekne, kobiece, nawet nieźle w nich wyglądam, ale niewygodne jak jasna cholera

babcia mojej kolezanki zawsze twierdzila"chcesz byc piekna musisz swoje odcierpiec" :twisted: :lol:
a facetowi wystarczy, ze ladniejszy od diabla jest... :lol:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Od: Czw sie 07, 2008 9:08

Post » Nie paź 19, 2008 12:12

vadee pisze:to opowiem Wam historię mojej mamy - lat wówczas 25 (prawie 26), leży na położniczym czekając na mnie 8) lekarz położnik robi obchód ze studentami i - wskazując na moją mamę - mówi: 'o! i takie właśnie 16-letnie dziewczyny powinny rodzić dzieci, wtedy maluchy są najsilniejsze!'

:lol:

a co do spódnic, sukienek itp. to ja bardzo lubię. Je oglądać :D Tak samo jak szpilki. Uważam, że to piekne, kobiece, nawet nieźle w nich wyglądam, ale niewygodne jak jasna cholera ;)

a ja mam wiecej spodnic niz spodni - moze dlatego ze i waga pozwala - 50 kg przy wzroscie 170 cm i brak osemek na nogach i przyzwyczajenie co do butow czy rajstop :)
[link=http://www.suwaczek.pl/][image noborder]http://www.suwaczek.pl/cache/eac1b196ae.png[/image][/link]

ajszus

Od: Nie sie 03, 2008 11:24

Post » Nie paź 19, 2008 12:24

a ja jestem kurdupel i mam mala stope bardzo :D
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Nie paź 19, 2008 12:27

aha no i z zakupow zapomniałam, że kupiliśmy też krytą kuwetę i dziś będziemy testować :twisted:

vadee

Od: Wto lis 01, 2005 7:20

Post » Nie paź 19, 2008 12:28

agul-la pisze:a ja jestem kurdupel i mam mala stope bardzo :D

stope to tez mam nieproporcjonalnie mala - rozmiar 35, jak nic nie moge dostac w tym rozmiarze to z bolem serca kupuje 36 :P Musze zmykac chwilowo z miau - nie jestem u siebie, wlasnie ide jesc obiad z M, a pozniej do domku - robie dzis z kolezankami gofry , mniam :)
[link=http://www.suwaczek.pl/][image noborder]http://www.suwaczek.pl/cache/eac1b196ae.png[/image][/link]

ajszus

Od: Nie sie 03, 2008 11:24

Post » Nie paź 19, 2008 14:36

na allegro?pokaz jaka jesli tak :) i napisz czy sie sprawdza, bo tez ostatnio myslalam o tym. tylko nie wiem czy beda chcialy korzystac :?
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Nie paź 19, 2008 14:43

agul-la pisze:na allegro?pokaz jaka jesli tak :) i napisz czy sie sprawdza, bo tez ostatnio myslalam o tym. tylko nie wiem czy beda chcialy korzystac :?

a jakże, na all :D
kupiliśmy okazyjnie, za 25 zł wielką kuwetę, bo babka kupiła swojemu kotu, ale nie dała rady go ani razu namówić do wejścia do środka :twisted:

taka ObrazekObrazek tylko czarna :)
Póki co wszyscy obwąchali a Rudzia nawet weszła do środka 8)

vadee

Post » Nie paź 19, 2008 14:44

znajoma z pracy kupila swojemu 8 letniemu kocurowi i dziad korzysta z niej jak nalezy :D ale ja ggdzies wyczytalam, ze koty nie lubia, bo niby zapach sie tam kumuluje itp. no i teraz sama nie wiem co zrobic :?
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Nie paź 19, 2008 14:47

póki co wymontowalismy drzwiczki i zobaczymy co będzie dalej :D

PS: Pela vel. Ahmeda vel. Osama śpi w szafie z Eleganckim :twisted:

vadee

Post » Nie paź 19, 2008 14:48

dwaj outsiderzy z nich to sie skumali :D zakradni sie i zdjecie zrob :D
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Nie paź 19, 2008 14:52

ale wiesz co tak ejszcze mysle, ze ja chyba powinnam sie wstrzymac jak one podrosna, bo jak za mala kupie?rychu zapowiada sie na duzego chlopa, a po kastracji moze sie jeszcze dodatkowo rozrosnac :D
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Nie paź 19, 2008 14:55

agul-la pisze:dwaj outsiderzy z nich to sie skumali :D zakradni sie i zdjecie zrob :D

a wiesz, że coś w tym jest!

PS: tylko pomyślałam słowo 'aparat' i Elegancki wyszedł z szafy :roll:

Czy ja już kiedyś wspominalam jak niemożliwie uszczęśliwia mnie fakt, że cała druzyna się tak kocha? Żadnych walk, syków, za to:
- Dziewczyny świata poza sobą nie widzą i gdzie jedna, tam zaraz druga, co zrobi jedna, druga robi zaraz itp. Wspólne zabawy, mycie, przytulanie, gonitwy - coś pięknego :1luvu:
- Chłopcy to kumple od lat, od czasu do czasu trzeba sobie dać w łeb, ale poza tym też panuje zgoda.
- Krecio wziął Pchełkę pod swoje skrzydla niemal od początku i do dziś, jak kiedyś wspominałam, często śpią razem w kocim domku :D A dziś Krecio z Rudzinką przytulali się na dywanie ;)
- Elegancki pozwala Rudzi nawet gryźć się w ogon :lol: a dziś rano wyczyścił Pchełce pysia :D

no i Osama się powoli włącza do ich zabaw, już w ogóle nie syczy na Bandę Drombo ;) więc coś mi się wydaje, że też będą już niedługo szaleć razem :D

vadee

Post » Nie paź 19, 2008 14:56

agul-la pisze:ale wiesz co tak ejszcze mysle, ze ja chyba powinnam sie wstrzymac jak one podrosna, bo jak za mala kupie?rychu zapowiada sie na duzego chlopa, a po kastracji moze sie jeszcze dodatkowo rozrosnac :D

z 1 strony to oszczędność, ale z 2 lepiej wg mnie ich przyzwyczajać od małego i najwyżej dokupić za jakiś czas maxi ;)
albo od razu kupić największą jaką się da :D

vadee

Post » Nie paź 19, 2008 14:58

osama zrobi z nich swoja armie terrorystow :D
a chcialam powiedziec, ze znalazlam okulary!!pod tapczanem byly. i musialy tam zostac wcisniete przez jakas niewidzialna reke, bo pod wersalki tego typu samo z siebie nic nie wpada :D malo miejsca pod nia jest :D
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Nie paź 19, 2008 20:55

dzie som wszyscy?? 8O
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

[poprzednia][następna]