Moderator: Estraven

mar9 pisze:Amanda, chyba w najbliższym czasie nie uda mi się do Ciebie podjechać (dalej muszę podawać leki moim "smarkaczom" a Stefka karmić strzykawką, dlatego nie powinnam się po pracy "włóczyć" po Śląsku) to może umówmy się tak: ponieważ potrzebujesz kasę to wyślę Ci ją przelewem a świeczki wystawisz ponownie na aukcję, będą znowu pracować na jakieś kocie biedy

czycha3 pisze::D![]()
malinka1 pisze:Dziewczyny ze Śląska, mam pilną sprawę, jestem co prawda z Radomia, ale szukam domu tymczasowego dla trzech 6-tygodniowych kociaków czarnych z białymi skarpetkami i krawacikami, które są w Tychach, możliwy dowóz na terenie Śląska. Maluszki są w piwnicy, matka je opuściła. Siostra umieściła dwa, została trójka. Ona je dokarmia, ale już w czwartek wyjeżdża na dłużej i nie wiem co z nimi będzie. Miałam osoby zainteresowane z Warszawy, ale proszą o zdjęcia, poza tym trzeba je troszkę przygotować do adopcji, napiszcie proszę czy jest ktoś z tego rejonu, kto mógłby je wziąć a resztą się zajmę. Tam nikt im nie pomoże, bo nie lubią kotów. Jestem daleko, ale szkoda mi ich, bo nie poradzą sobie bez matki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 152 gości