ps: zmiana opatrunku co 2-3 dni, w zależności od zużycia (np. zasiusiania itp.)
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
joshua_ada pisze:Nikt tu nie zagląda? Im bliżej wyzdrowienia Patrolka tym bardziej zapomniany. A on coraz bardziej potrzebuje człowieka. Ze zdrowiem będzie dobrze, ale człowiek potrzebny na już!
wychodząc z domu w środę o 10 rano wracam do domu dopiero w piątek o 19 (2 noce śpię u babci, bo jak kończę zajęcia o 20 to do siebie do domu mam autobus dopiero o 21,a do babci od razu po zajęciach). Po 14 listopada będę miała już wolny piątek, więc moja nieobecność w domu będzie od środy godz 10 do czwartku godz. 21. Do tego dochodzą weekendy w które albo pracuję, albo spotykam się z moim TŻtem. Sama już nie wiem jak mam z tym wszystkim dojść do ładu Sad
Anuk pisze:Mysza, z tego, co pisałaś, mieszkasz jeszcze z rodzicami - zakładam, że zgodzili się na kota, więc może pomogą w opiece?
jobi pisze:Myśmy znaleźli radę. Drugi kot. Gdy wracamy śpią przytulone do siebie
mysza_87 pisze:Napisze to co wysłałam Adzie:
Myślałam, że będzie chodziło tylko o nowy gips i z tym by pewnie nie było problemu, bo przeciez własciwie każdy wet poradziłby sobie z nim tak samo.
Ale niestety jeżeli chodzi o te śruby to nie mogę podjąć takiego ryzyka. Po prostu się bardzo boję, bo nigdy nie potrzebowałam robić żadnemu z moich zwierząt jakiegokolwiek zabiegu czy operacji - oprócz kastracji (ani też nie znam ludzi którzy by to robili w Pabianicach) i absolutnie nie wiedziałabym do kogo się w tej sprawie zwrócić (chodzi o klinikę, weta). Nie mówiąc już o tym, że gdyby jednak coś poszło nie tak, to nie darowałabym sobie, że przez moją niecierpliwość wysiłki tylu ludzi poszły na darmo a Patrol byłby skazany na dalsze męczarnie
![]()
.
Naprawdę jest mi przykro z tego powodu, że nadal nie wezmę Patrola do siebie, ale nie chciałabym, żeby od mojej decyzji o lekarzu, który miałby mu zdjąć te stelaże, zależało de facto życie Patrola. Gdyby lekarz któremu powierzę operację coś spaprał, a potem powiedział że inaczej się niestety nie dało, a wiem, że lekarze u których teraz jest Patrol są po prostu świetni w tym co robią, to nie wiem co bym z sobą zrobiła, jak wielkie wyrzuty bym miała
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 146 gości