Przygody Kociej Bandy Drombo vol. 1

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 18, 2008 13:59

A propos poidełek i myszy, to ostatnio mój kot nałogowo topi myszy w swojej misce z wodą. Ale tylko jeden rodzaj myszy-takie zrobione ze sznurka. Codziennie rano znajduję myszego topielca w kociej misce :twisted:

olesia.b

Od: Nie sty 07, 2007 2:14

Post » Sob paź 18, 2008 15:06

moje mialy kiedys 2 biale, futrzaste myszki, ale 1 zalizal na smierc reks :D , a 2 gdzies zgubily. pewnie pod szafe wpadla :roll: maja tez takie duze futrzaste, ktore kiedys w lidlu im kupilam, ale one nie ciesza sie popularnosci taka jak tamte :D te biale mialy ogonki, za ktore mozna je bylo nosic i miescily sie w gebie w przeciwienstwie do tych duzych :D w kociej gebie oczywiscie :lol:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Od: Czw sie 07, 2008 9:08

Post » Sob paź 18, 2008 20:37

olesia.b pisze:A propos poidełek i myszy, to ostatnio mój kot nałogowo topi myszy w swojej misce z wodą. Ale tylko jeden rodzaj myszy-takie zrobione ze sznurka. Codziennie rano znajduję myszego topielca w kociej misce :twisted:

no chyba wyraźnie daje Ci do zrozumienia, ze jej nie lubi? :twisted:

agul-la pisze:moje mialy kiedys 2 biale, futrzaste myszki, ale 1 zalizal na smierc reks :D , a 2 gdzies zgubily. pewnie pod szafe wpadla :roll: maja tez takie duze futrzaste, ktore kiedys w lidlu im kupilam, ale one nie ciesza sie popularnosci taka jak tamte :D te biale mialy ogonki, za ktore mozna je bylo nosic i miescily sie w gebie w przeciwienstwie do tych duzych :D w kociej gebie oczywiscie :lol:

kocie zabawki mają zadziwiającą zdolność znikania w niewyjaśnionych okolicznościach oraz odnajdywania się całymi stadami ;)

Nasze futra kochają futrzane grzechoczące myszki, które można nosić za ogon a potem go urwać :twisted: Bardzo lubią też jedną kolorową, grechoczącą sznurkową mysz - właśnie dziewczyny biegają z nią po całym mieszkaniu, podając ją do siebie co jakiś czas :lol:

vadee

Od: Wto lis 01, 2005 7:20

Post » Sob paź 18, 2008 21:09

jeden z plusow posiadania 2 kotow, jak luska nie chce byc miziana przez mamunie i ucieka obrazona to zawsze zostaje rysiu, ktory nigdy nie ma nic przeciwko temu :lol:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Sob paź 18, 2008 21:18

agul-la pisze:jeden z plusow posiadania 2 kotow, jak luska nie chce byc miziana przez mamunie i ucieka obrazona to zawsze zostaje rysiu, ktory nigdy nie ma nic przeciwko temu :lol:

to ona jest taka foszasta księżniczka? :twisted:

vadee

Post » Sob paź 18, 2008 21:24

zdarza jej sie fochem zarzucic nie powiem :lol: po poludniu darla sie jak wyszlam z pokoju na chwile, musialam wrocic, wziac ja na rece, pospiewac (tak wlasnie :D ) i ona sobie spala tak i udeptywala mnie, a ja przez pol godziny na fotelu zdretwialam :lol: a jak chcialam ja niedawno znowu wziac na rece i pomiziac to wyrwala sie, popatrzyla na mnie z wyrzutem i na kocu umoscila sie hrabini :D rychu nie ma takich problemow :) a dzis jeszcze byla taka fajna sytuacja, ktora potwierdza, ze to dresiarz zwykly jest. klucha siedziala sobie na dywaniku i myla sie po jedzeniu, rysiek nazarl sie, otrzasnal, ruszyl takim bujajacym sie krokiem i przeszedl kolo luni tracajac ja barem :lol: malo nie padlam ze smiechu jak to zobaczylam :lol:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Sob paź 18, 2008 21:34

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

vadee

Post » Sob paź 18, 2008 21:46

spedzam wieczor na allegro i to chyba nie jest dobry pomysl, bo pokusy sa ogromne :D
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Sob paź 18, 2008 22:57

agul-la pisze:spedzam wieczor na allegro i to chyba nie jest dobry pomysl, bo pokusy sa ogromne :D

oż kurde, robię to samo :lol:

vadee

Post » Nie paź 19, 2008 10:01

vadee pisze:
agul-la pisze:spedzam wieczor na allegro i to chyba nie jest dobry pomysl, bo pokusy sa ogromne :D

a co patrzycie?:)
[link=http://www.suwaczek.pl/][image noborder]http://www.suwaczek.pl/cache/eac1b196ae.png[/image][/link]

ajszus

Od: Nie sie 03, 2008 11:24

Post » Nie paź 19, 2008 10:14

ajszus pisze:
vadee pisze:

a co patrzycie?:)

na:
buty na zimę

narzutę, która zakryje nasze gigantyczne łóżko (czyli 200x220, żeby jeszcze trochę zwisało po bokach. łóżko jest czarne, z giętego metalu, marzy mi się narzuta w zebrę :D ale drogie toto

marzy mi się wełniana, ciepła, granatowa chusta i zimowy kapelusz w tym samym kolorze :D

oczywiście kocie legowiska & co.

i tak daaalej ;)

aha i jak już się odkujemy trochę, to spora narożna kanapa do salonu :D

vadee

Post » Nie paź 19, 2008 11:06

ajszus pisze:a co patrzycie?

patrze na roznego rodzaju swetry, bluzki itp :) plaszcze zimowe, legowiska juz nie szukam, bo maja w nocy mnie, ulubiona lezanke swoja :D a chcialam wam jeszcze powiedziec, ze zginely mi okulary...
ran wyprowadzilam psa, potem polozylam sie spac na nowo, okulary polozylam obok na fotelu i nie ma 8O dodam, ze siersciuchy ganialy sie ostro i czy to mozliwe, ze mi ej gdzies poniosly?? 8O
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Nie paź 19, 2008 11:07

http://allegro.pl/item458344055_muszkie ... 20579.html

co sadzisz o takich kozakach na zime?:P
[link=http://www.suwaczek.pl/][image noborder]http://www.suwaczek.pl/cache/eac1b196ae.png[/image][/link]

ajszus

Od: Nie sie 03, 2008 11:24

Post » Nie paź 19, 2008 11:27

gdzie sa moje okulary?? 8O :evil:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Nie paź 19, 2008 11:28

ja niestety uległam stereotypowi białych kozaczków :D

za to padam z radosci, bo w wakacje strasznie mi się podobały jedne szpilki i słyszałam, że są bardzo wygodne i w ogóle (co dla mnie, obcasowo opóźnionej ;) , ma duże znaczenie), ale bylam wtedy bez grosza :? i dziś je znalazłam za połowę ceny i w moim rozmiarze 8)

A co do okularów, to sądzę, że raczej je zrzuciły niż gdziesz przeniosły.

vadee

[poprzednia][następna]