a drugie pól na "obyś cudze uczył"

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
a drugie pól na "obyś cudze uczył"
ja tylko marzęmoś pisze:pluszak pisze:tak. 3 razy takvaria pisze:pluszak pisze:niomkvaria pisze:Edit: znaczy, że chcesz zamknąć mosia w plaskatych, żeby po innych wątach się nie włóczyła?tak to wszyscy klijenci będą w jednym miejscu i mniej awanturujący się
Znaczy, że moś obieca, że nie będzie w redafowym wącie stron przewracał, jak owa redaf jest na skraju?
A ty za mnie nie mow
pluszak pisze:a drugie pól na "obyś cudze uczył"warto?
no, KoćskaskaNH pisze:pluszak pisze:to trza też co nieco doobejrzećskaskaNH pisze:pluszak pisze:o, niedouczekskaskaNH pisze:Na skraju czego jest Redaf?
Ne, ne, ne, raczej doczytująca wybiórczo
Etam, streszczenie zapodawaj
zapomniałaś o : "upić się warto"moś pisze:pluszak pisze:a drugie pól na "obyś cudze uczył"warto?
Zarobić..to warto a tak nic nie warto
Marcelibu pisze:Ja - brakuje mi... Cały czas.
Bolkowa pisze:No masz, napisałam gdzie indziej, że po zaglądaniu na wątki dot. persów zaczynam się zastanawiać czy Moś jakąś inną rasę ma no i poprosiłam żeby przypominał jak powinien pers wyglądać. W SWOIM wątku.
A najgorsze jest to, że z tą sklerozą to prawda
Monostra pisze:Warto by sobie przypomnieć jak pers wygląda. Na zdjęciu Ptysia na przykład...
prawie jak u redafmoś pisze:No dobra- Ptys dzisiejszy swierzy
Agn pisze:Marcelibu pisze:Ja - brakuje mi... Cały czas.
I ja.
[Choć regularne czytanie urwało mi się w okolicach nowej szafy Kasi essen i choć wpadając nieregularnie i tak nie mogłam za Wami nadążyć, to mi brakuje.]
Mosiu - nie musisz własnoręcznie zakładać - Plusz Cię wyręczyła, teraz tylko musisz dorzucać co nieco.
pluszak pisze:o : "upić się warto"zycliwy z monopolowego
a moś bedzie wklejałmoś pisze:Agn pisze:Marcelibu pisze:Ja - brakuje mi... Cały czas.
I ja.
[Choć regularne czytanie urwało mi się w okolicach nowej szafy Kasi essen i choć wpadając nieregularnie i tak nie mogłam za Wami nadążyć, to mi brakuje.]
Mosiu - nie musisz własnoręcznie zakładać - Plusz Cię wyręczyła, teraz tylko musisz dorzucać co nieco.
To niech Plusz pisze tera
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 92 gości