Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Uschi pisze:smil pisze:Uschi pisze:Anuk pisze:A czemu zbieracie urobek?
lamblie podejrzewane
ajajaj![]()
A gdzie wieziecie?
Bo ja się przymierzam do tej babki, co ogląda pod mikroskopem.
o, nie znam
chciałam D. się poradzić
Gagarina ostatnio nie znalazło lamblii u Lunki, a były
czemu kotom nie robi się testów elisa z kału???
aniaposz pisze:Uschi pisze:smil pisze:Uschi pisze:Anuk pisze:A czemu zbieracie urobek?
lamblie podejrzewane
ajajaj![]()
A gdzie wieziecie?
Bo ja się przymierzam do tej babki, co ogląda pod mikroskopem.
o, nie znam
chciałam D. się poradzić
Gagarina ostatnio nie znalazło lamblii u Lunki, a były
czemu kotom nie robi się testów elisa z kału???
Kurde...A na jakiej podstawie to podejrzenie? Ja sprawdzałam właśnie na Gagarina i tez nie wyszły.
Mysza pisze:no cudawianki
tanita pisze:Niedzielny poranek.
Śniadanie zjedzone, czas na kawę i ciastka.
I się zaczyna
Najpierw Rude korzystając z chwili nieuwagi wywleka ciastko Uschi z talerzyka i rozmemłuje na całej podłodze a potem Dundi przebiegając przez stół zaczepia pazurem obrus i ściąga ciepłą jeszcze kawę na Uschi, jej piżamę i dywan![]()
Tia...niedzielny, leniwy poranek
Może, ale niech ktoś zabierze od nas te koty![]()
Jedynym pozytywem (ale w sumie tylko dla mnie) było to, że polana kawą Uschi musiała natychmiast zdjąć piżamę bo parzyło i sprzątała już bez
Uschi pisze:Zaś z młodym mamy w ogóle przerąbane. Ten kot NIGDY nie odpoczywa.
Anuk pisze: No tak, kobieta poparzona, z rozmemłanym ciastkiem w jednej garstce i zaplamionym kawą obrusikiem w drugiej to akurat najbardziej seksi wtedy jest
tanita pisze:Anuk pisze: No tak, kobieta poparzona, z rozmemłanym ciastkiem w jednej garstce i zaplamionym kawą obrusikiem w drugiej to akurat najbardziej seksi wtedy jest
dla mnie to nawet we włosiennicy![]()
ale oczywiście rzuciłam się na pomoc
złożyłam obrusik na przykład i zaniosłam go do pralki a wcześniej zapytałam się czy Dunder się nie poparzył - bo przecież dobro kota ponad wszystko
tanita pisze:Anuk pisze: No tak, kobieta poparzona, z rozmemłanym ciastkiem w jednej garstce i zaplamionym kawą obrusikiem w drugiej to akurat najbardziej seksi wtedy jest
dla mnie to nawet we włosiennicy![]()
ale oczywiście rzuciłam się na pomoc
złożyłam obrusik na przykład i zaniosłam go do pralki a wcześniej zapytałam się czy Dunder się nie poparzył - bo przecież dobro kota ponad wszystko
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 66 gości