redaf pisze:skaskaNH pisze:na żywo jakiś taki ceglasty bardziej niż łososiowy
Fajny! Koć też taki ma
Ale do Koć jakoś to bardziej pasuje, bo ona jest cała w beżach i brązach
Moderator: Estraven
tja, kolury zeszłego sezonaskaskaNH pisze:redaf pisze:skaskaNH pisze:na żywo jakiś taki ceglasty bardziej niż łososiowy
Fajny! Koć też taki ma
Ale do Koć jakoś to bardziej pasuje, bo ona jest cała w beżach i brązach
pluszak pisze:pożyczył i zapomniał oddaćskaskaNH pisze:Bo ja wiem, na żywo jakiś taki ceglasty bardziej niż łososiowy
I wygląda jakby od innego kota wzięty, zupełnie nie pod kolor
tylko gdzieś biedny kot bez nosa lataskaskaNH pisze:pluszak pisze:pożyczył i zapomniał oddaćskaskaNH pisze:Bo ja wiem, na żywo jakiś taki ceglasty bardziej niż łososiowy
I wygląda jakby od innego kota wzięty, zupełnie nie pod kolor
HyhyMało tego, rzec można, że sie trwale zintegrowali
tylko nie mów tego redafskaskaNH pisze:pluszak pisze:tja, kolury zeszłego sezona
Czyżby nasza Dama nie nadążała za światowym tryndem?
Kociama pisze:skaskaNH pisze:mimw pisze:Jak już rozdajesz koty, to ja kcem KubusiaNależy mi się za brak wiadomości ostatnio
![]()
A może być jutro?Coś poszukam albo sfocę.
P.s. Mosiu, Kociamko, Maciek wycałowany od Was. Popatrzył na mnie z lekkim oburzeniem, ale przyjąl cierpliwie dowody symaptii
Niech sie cieszy Chłopak że ciotka Kociama nie w Krakowie![]()
Wtedy by był tak wycałowany że jego oburzenie sięgnęłoby zenitu![]()
Dzieki Skasko

redaf pisze:skaskaNH pisze:na żywo jakiś taki ceglasty bardziej niż łososiowy
Fajny! Koć też taki ma

wczoraj też był Dzień Nauczyciela?moś pisze:Czuje sie jakbym pomylila waty.wszendzie koć i Plusz
a nie plastikowy?varia pisze:redaf pisze:skaskaNH pisze:na żywo jakiś taki ceglasty bardziej niż łososiowy
Fajny! Koć też taki ma
I Amelia.
skaskaNH pisze:varia pisze:redaf pisze:skaskaNH pisze:na żywo jakiś taki ceglasty bardziej niż łososiowy
Fajny! Koć też taki ma
I Amelia.
Na zdjęciu nie widać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Lifter i 21 gości