PAKT CZAROWNIC 7 !!!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 17, 2008 9:52

Marcelibu pisze:
ewa74 pisze:A wizualnie to on wygląda jak szczyny wielbłąda :oops:
Czyli jak? 8) Bo ja nie wiem, jak takie szczyny wyglądają :twisted: ...

Ja to bym się raczej skupiła na walorach smakowych rzeczonego cydru :) póki smakuje jak jabol, nie wielbłądzie wydzieliny - dla mnie bomba :D 8)

Patsy

Od: Wto sty 15, 2008 22:12

Post » Pt paź 17, 2008 20:07

Jak się wkurzę!
Jak miotłą walnę!!

Powariowałyście??
Jest 17. października (słownie siedemnasty!) a ja nie znam kandydatur! :evil:
Proszę się skupić! Proszę zgłaszać kandydatury! Czasu coraz mniej!

A te tylko impreza i impreza :roll:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pt paź 17, 2008 20:29

Witam Siostry Czarowne :D
Składeczkę właśnie przelałam, oczywiście też adopcje ( zaległe :oops: za wrzesień też, tak jak obiecałam)

oczywiście się pośpieszyłam i w tytule wpłaty nie napisałam od kogo :oops:
ale to uderzę do Siostry Skarbniczki

bardzo bym chciała przybyć na sabacik i naocznie Siostry poznać :oops: :wink:
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Od: Pt kwi 18, 2008 19:45

Post » Pt paź 17, 2008 20:33

czarownice kochane i siostro prezes ;)

pozdrawiam z cudownych Mikołajek, gdzie byczymy sie jak tylko się da, zjezdzalniujemy, jemy pysznosci i chodzimy do sauny ;)

młody bardzo sie bal wielkiej zjezdzalni, zacheciłam dyszką ;) , zjechał raz i tylko kiwnął mi głowa, ze idziemy znow :D

to tylko weekend, ale nie mielismy wspolnego wyjazdu w tym roku (brak urlopu P), wiec dobre i to
musze zadbac o siebie, o mnie i meza, o mnie, meza i dziecko...
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Pt paź 17, 2008 20:36

Nie jestem czarownicą, choć niektórzy twierdzą, że niezła ze mnie wiedźma i nie mogę zgłaszać kandydatur. Mogę za to opisać swoje potrzeby a mianowicie marzy mi się jak najszybsze wykastrowanie 2 kotek. Pierwsza z nich to czarna jak smoła Smużka a droga to „perska” Persia. Na 2 sterylki potrzebuję tylko lub aż 190zł.
Proszę niech czarowne czarownice zgłoszą moją kandydaturę.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

Post » Sob paź 18, 2008 7:51

mirka_t pisze:Nie jestem czarownicą, choć niektórzy twierdzą, że niezła ze mnie wiedźma i nie mogę zgłaszać kandydatur. Mogę za to opisać swoje potrzeby a mianowicie marzy mi się jak najszybsze wykastrowanie 2 kotek. Pierwsza z nich to czarna jak smoła Smużka a droga to „perska” Persia. Na 2 sterylki potrzebuję tylko lub aż 190zł.
Proszę niech czarowne czarownice zgłoszą moją kandydaturę.

zgłaszam kandydaturę Mirki do pomocy w pażdzierniku... wiem, że już jej pomagałyśmy... ale... rozważmy... poczarujmy... i pomóżmy... choćby w zakresie tych sterylek...

Matahari

Od: Pon cze 18, 2007 7:18

Post » Sob paź 18, 2008 8:09

Jako Siostra "nówka" melduję posłusznie, że składki miesięczne za 3 mies z góry wpłaciłam.
Spotkanko 15 listopada brzmi zachęcająco, ale będę wiedziała na czym lecę na początku miesiąca. Tak czy inaczej bardzo żałuję, że w tym roku nie nastawiłam wisienek w spirytusie według przepisu Wojtka :( .
Czy trzeba mieć staż w Pakcie, żeby zgłaszać kandydatury do pomocy?

Magdalena

Od: Sob maja 18, 2002 12:05

Post » Sob paź 18, 2008 9:06

Witaj Magdalena :!:
Jako "nówka" możesz też zgłaszać kandydatury z uzasadnieniem. Kilka stron wcześniej była nawet ściąga od Siostry Prezes jak to robić :lol:

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Sob paź 18, 2008 9:41

joshua_ada pisze:Ja tak nieśmiało, zza rogu, po cichu, niemal bezszelestnie pytam:

Barba50 - a czy zrobisz jeszcze muffinki? Obrazek Obrazek Obrazek

No żesz dopiero zobaczyłam :oops: Zrobię, zrobię :roll: Mogę nawet dostosować się do życzeń: z czym mają być 8)
Wczoraj piekłam na wyjazd Mareczka /znaczy Maruś nie będzie jadł muffinek :P , muffinki dostał powożący czyli Piotr co by po drodze nie opadł z sił :twisted: /. A muffinki były moje ulubione z rodzynkami i orzechami włoskimi :oops:
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

Post » Sob paź 18, 2008 9:50

Aleksandra59 pisze:
barba50 pisze:Sabat był daaawno 8) Już odespany :roll:

A teraz będzie trochę głośniej :twisted:
Niniejszym zgłaszam chęć bycia czarownicom :oops: Ja chcę do paktu :!: :!: :!: :wink:
A witam wszystkich tak
Obrazek

Poproszę o wskazówki co zrobić w pierwszej kolejności................

w drugiej kolejności.................

w trzeciej kolejności................

itd. itp.................

Basiu - witaj wśród Czarownych :D :D , ale Ty to Czarownicą od soboty już chyba jesteś :D :D :D :D :D :D

Nie jestem - nie dostałam numeru konta i wytycznych chociaż prosiłam - o tu np. /było małymi literkami, teraz wklejam dużymi
barba50 pisze:Ja poproszę na PW jakiś numer i skondensowaną instrukcję obsługi bycia czarownicą :!: Znaczy ILE mam zapłacić żeby poczuć się pełnoprawną uczestniczką paktu :roll:
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

Post » Sob paź 18, 2008 10:34

Witam Siostry!
Siostra A59 pojechała na działkę i jest poza siecią. Pozdrawia wszystkie Czarownice ;)
Barba50 z uwagi na mój fatalny dostęp do sieci nie mogę ot tak pogrzebać w numerach konta i Ci podać... Przypominaj swoją prośbę, może wreszcie któraś Czarownica się zlituje!! Siostry proszę podać konto Barbie50 i wyjaśnić co i jak (choć te wyjaśnienia to ja w wątku niedawno też pisałam).

Czekamy na kandydatury październikowe.
Na razie mamy jola.goc
i mirka_t

Mirka sterylki to zawsze ważna sprawa. Czarownice podumają jak Ci pomóc w tym zakresie.

Wszystkim Siostrom miłego dnia!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Sob paź 18, 2008 11:11

villemo5 pisze:
Czekamy na kandydatury październikowe.
Na razie mamy jola.goc
i mirka_t

Mirka sterylki to zawsze ważna sprawa. Czarownice podumają jak Ci pomóc w tym zakresie.

O! to widzę, że jola.goc już ktoś podał! To ja tylko się bardzo przyłączam i popieram, bo:
Jola od lat opiekuje się kotami - prowincjuszami, które chociaż sanatoryjne, zdrojowe bez Joli miałyby cięęęeeeeżkie życie i bardzo niezdrowe.
Jola walczy na tej, że tak powiem prowincji samotna jak palec. Tzn pomoc ma z oddali, pomoc czasem dojeżdża, przybywa pocztą, ale na miejscu zero wsparcia.
Jola już tak ma, że prosi w ostateczności jak już jest klapa zupełna.
Jej oddanie dla Kociej Sprawy obserwuję od kilku lat i jestem pełna podziwu.
Idzie zima - trudny okres dla kotów zdrojowych, któreś z dokarmianych Jola pewnie będzie musiała zabrać na swoje niezwykle skromne "włości", bo stare, przewlekle chore, na "świeżym powietrzu" nie przeżyją zimy.
Gdy czasem czytam, że nie ma nawet na baterię do latarki (jedzenie i leki dla kotów priorytet) i czołga się gdzieś w ciemnościach w jakichś dziurach i po chaszczach, żeby cały rewir w nocy obejść- no to nic tylko na miotłę i najbliższy bank obrabować :( .

Magdalena

Od: Sob maja 18, 2002 12:05

Post » Sob paź 18, 2008 12:17

Barba50, nr konta wysłałam. Mam nadzieję, że dojdzie - ostatnio w skrzynce wysyłkowej zalegają i nie wiem jak sprawdzić czy adresat otrzymał. Jakby co to daj znać.

Bolkowa

Post » Sob paź 18, 2008 12:21

Ja nie bardzo mogę się ostatnio jakoś odnaleźć. Nie wiem, na kogo zagłosować, muszę troszkę poczytać. Dajcie mi jeszcze dobę, poproszę.
Marcelibu

Post » Sob paź 18, 2008 12:33 Re: PAKT CZAROWNIC 7 !!!!!!!

1. Składki miesięczne - minimum 5 zł przekazywane przez nas na wybrany wspólnie cel
2. Fundusz Specjalny - dobrowolne :twisted: wpłaty i wpływy z bazarków, na specjalny Fundusz, z którego korzystamy w pilnych potrzebach. Na ten Fundusz przekazujemy też WPISOWE ;) Jak dotąd było to 2 złote, doliczane do pierwszej składki. Bywa, że wpłaty są "w nagrodę" 8)
3. Wirtualne adopcje czarnych kotów - nowa gałąź naszej działalności. Na ten cel Siostry proszone są o dorzucenie kilku złotych ekstra do składek.

Barbra50 - dla Ciebie te informacje.
A w tym miesiącu mogę jeszcze liczyć.
Tylko proszę pamiętać że głosujemy od 20tego :!:

Bolkowa

[poprzednia][następna]