..........................................................................Wizjonerka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Fri pisze:jak Rankin wąta nie założy to sieu Rankinowi fi względnie skurczy...![]()
..........................................................................Wizjonerka
moś pisze:Fri pisze:jak Rankin wąta nie założy to sieu Rankinowi fi względnie skurczy...![]()
A ja chcialabym to zobaczyc- ciekawska
skaskaNH pisze:moś pisze:Fri pisze:jak Rankin wąta nie założy to sieu Rankinowi fi względnie skurczy...![]()
A ja chcialabym to zobaczyc- ciekawska
Nie ciekawska, tylko zołzaTak mu źle życzysz?
skaskaNH pisze:moś pisze:alez wprost przeciiwnie, tylko jeszcze swoje potrzeby dodalam
Masz potrzebe ogladania kurczącego sie fi?Bo ja wręcz przeciwnie
sibia pisze:w przerwach zabawy z uporem maniaka wylizywał torbę foliową, co przy drzwiach stoi, taką większą, co są w niej torby ekologiczne. Za cholerę nie wiem, o co chodziło, wylizywał długo, metodycznie, dokładnie i z zapamiętaniem. Co jakiś czas robił przerwę, bawił się, jadł, ugniatał, a potem leciał kontynuować.![]()
sibia pisze:barankując mi twarz zostawił mi w ustach kłąb sierści (nigdy nie używać błyszczyka do ust przed wizytą u kota - Mądrości Karmicielki, tom 1, rozdział 1).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana, Silverblue i 46 gości