trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:Twój lubi ogladać tv na leżąco![]()
![]()
Wyłącznie
ja tez
A szanowny małżonek? Bo ja nie
woli siedziec
No proszę!!!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:Twój lubi ogladać tv na leżąco![]()
![]()
Wyłącznie
ja tez
woli siedziec
moś pisze:Etam, pewnie za tydzień![]()
bry dziewczynki, bry krolowo.Dzsiaj czekalam w kolejce u fryca dwie godziny, niedawno wrocilam, mialam tylko grzywke i nadac kształt..pozbylam sie wiekszosci wlosow czyli skrocik dolny zaliczylam, znaczy sie mam o polowe krotsze wlosy![]()
juz sie pokazuje, juz- jak zwykle na moja mine nie patrzcie bo ja zawsze tak do zdjecia robie![]()
bry dziewczynki, bry krolowo.Dzsiaj czekalam w kolejce u fryca dwie godziny, niedawno wrocilam, mialam tylko grzywke i nadac kształt..pozbylam sie wiekszosci wlosow czyli skrocik dolny zaliczylam, znaczy sie mam o polowe krotsze wlosy![]()
juz sie pokazuje, juz- jak zwykle na moja mine nie patrzcie bo ja zawsze tak do zdjecia robie![]()
kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:Twój lubi ogladać tv na leżąco![]()
![]()
Wyłącznie
ja tez
woli siedziec
No proszę!!!![]()
![]()
![]()
trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:Twój lubi ogladać tv na leżąco![]()
![]()
Wyłącznie
ja tez
woli siedziec
No proszę!!!![]()
![]()
![]()
na kanapie,oczywiscie
kalair pisze:
![]()
![]()
To miłego oglądania i smacznego
kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:Twój lubi ogladać tv na leżąco![]()
![]()
Wyłącznie
ja tez
woli siedziec
No proszę!!!![]()
![]()
![]()
na kanapie,oczywiscie
No oczywiście!
Paulaaa pisze:kalair pisze:
![]()
![]()
To miłego oglądania i smacznego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Paula05 i 83 gości