Kajtuś ma się bardzo dobrze

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 01, 2008 19:59

dzisiaj przestałam pakować mu do oczka maść....nie zaczerwieniało, ropki tylko ciut było...poobserwuję go do końca tygodnia...i do weta

Kajtuś właśnie siedzi na moim ramieniu...wdrapuje się po nogawce do góry...potem po plecach i na ramię
mogę go zdejmować, a on i tak swoje
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Nie paź 05, 2008 20:51

tak całuśnego kota jeszcze nie miałam...wyciąga łapki do mojej twarzy... i daje centralnie w usta całusy...liże jęzorkiem po ustach
:1luvu:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Post » Nie paź 05, 2008 21:49

Widzisz, On rozumie, ze troszke swoja Duza musi pocieszyc. I dziekuje caluskami za wszystko co dla niego robisz, za milosc :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pon paź 06, 2008 7:11

Kasia, moj wet chyba jest tylko moze popoludniami, Karotka do niego chodzi w tygodniu i nie mowila zeby go nie bylo.

Skontaktuj sie z nim na komorke: 0602 225 371 ( to telefon ze strony ich gabinetu) i umow sie konkretnie kiedy bedzie.

Musze odwiedzic w koncu Kajtusia, wrocilam wreszie z wojazy to moze teraz sie uda :)

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Pon paź 06, 2008 8:21

Etka pisze:Kasia, moj wet chyba jest tylko moze popoludniami, Karotka do niego chodzi w tygodniu i nie mowila zeby go nie bylo.

Skontaktuj sie z nim na komorke: 0602 225 371 ( to telefon ze strony ich gabinetu) i umow sie konkretnie kiedy bedzie.

Musze odwiedzic w koncu Kajtusia, wrocilam wreszie z wojazy to moze teraz sie uda :)

Jowitko witaj po powrocie :lol:

Nie było go z 2 tyg. temu...jak wzięłam Kajtusia

Petka

Post » Śro paź 08, 2008 13:57

Trzymam kciuki za zdrowie maluszka!
Obrazek
ObrazekObrazek

TyMa

Od: Wto maja 02, 2006 7:58

Post » Śro paź 08, 2008 22:55

Kajtuś też był wczoraj u wet... waży cały kilogram...a jak go wziełam to było tylko 400 gram
podaję mu gentamycynę
za miesiąc bedziemy zszywać oczko... jeszcze za wcześnie na narkozę

Petka

Post » Czw paź 16, 2008 21:10

Halo, halo!!! Co slychac u Kajtusia? Jak zdrowko?
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Czw paź 16, 2008 21:18

Dziękuję bardzo za zainteresowanie...nic nie piszę bo właściwie wszystko bez zmian...
Kajtuś ma się bardzo dobrze...rojbrują z Niusiem niemiłosiernie...ale i tak samo mocno się kochają :lol:
Kajtuś cały czas ma podawaną do oczka Gentamycynę...i tak chyba będzie aż do zszycia...a ta nieprzyjemność nastąpi za jakieś 3 tygodnie...
Wet nie chce tej małej istotki za szybko obciążać narkozą

Petka

Post » Czw paź 16, 2008 22:31

Usciski dla obu obu chlopakow :D :D :D
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Pt paź 17, 2008 6:32

jakies nowe foty kilogramowego Kajtusia by sie przydaly :)

Niunius to chyba odzyl, ma z kim wariowac, bo na Petke to nie mogl liczyc- ona pewnie tylko syczala na niego a tu teraz ma wspoltowarzysza :)

Etka

Post » Pt paź 17, 2008 8:55

Etka pisze:jakies nowe foty kilogramowego Kajtusia by sie przydaly :)

Niunius to chyba odzyl, ma z kim wariowac, bo na Petke to nie mogl liczyc- ona pewnie tylko syczala na niego a tu teraz ma wspoltowarzysza :)

będą fotki...postaram się dzisiaj

Etka święte słowa...Petka to Zosia-Samosia...liczy się tylko ona i żadne inne futrzaste niech się do niej nie zbliżają....chociaż już miała momenty, spania w jednym łóżku z Niusiem (ale każde na swoim końcu)...no i mama była w łóżku...za to w dzień istne piekło

Kajtuś w Niusiu znalazł prawdziwego starszego brata...takiego do zabawy, rozrabiania...ale i do wielkiej miłości...wspólnego mycia i spania..
bardzo się cieszę, że tak się dopasowali...mimo co prawada nie wielkiej różnicy wieku, nie sądziłam, że będzie aż tak dobrze :lol:

Petka

Post » Pt paź 17, 2008 8:59

Tymek i Maybe żyli obok siebie a teraz wiem, jaka to radość patrzenie na koty, które są razem!
Obrazek
ObrazekObrazek

TyMa

Od: Wto maja 02, 2006 7:58

Post » Pt paź 17, 2008 9:03

u mnie na szczescie wsyztkie zyja razem, ze tak powiem takie trojaczki z roznica wiekowa ;)

Etka

Post » Pt paź 17, 2008 13:39

Koniecznie prosimy o zdjecia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

[poprzednia][następna]