"Dlaczego kot mruczy" na badania Filemonka-koniec

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw paź 16, 2008 21:51

Hej Never!
Virra ma już numer konta Filemonka, a Ty musisz wybrać sie na pocztę i wysłać do niej książeczkę, którą wystawiłaś na tym bazarku dla niego.
Posłałam ci na PW jej adres.
Na badanie rezonansowe mózgu Filemonka wliczając w to pieniądze za książeczkę wystawiona przez Ciebie jest już prawie 180zł ( 100zł otrzymał od osoby, która działa dyskretnie, ale zdecydowanie).

ossett

Od: Pon lis 20, 2006 14:08

Post » Pt gru 05, 2008 9:32

Filemonek dziękuje Virrrze za hojną wpłatę na swoje konto(ma już w sumie prawie 270 zł na badania); niestety książeczka jeszcze nie dotarła do niej. Chyba poczta polska zawiodła...

ossett

Post » Pt gru 05, 2008 9:53

osset - napisałam do Virry, że książeczka do mnie wróciła. Niestety to była chyba moja wina bo ciutkę machnęłam się w adresie :(
Wysłałam znowu na adres podany mi na pw przez Virrę - mam nadzieję że teraz dojdzie! Jeśli nie - zwrócę pieniądze. Nie wiem co mogę jeszcze zrobić? :( Jak do tej pory tylko jeszcze jedna paczka którą wysłałam wróciła - a wysłałam ich ostatnio trochę!

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Pt gru 05, 2008 10:27

Never pisze:osset - napisałam do Virry, że książeczka do mnie wróciła. Niestety to była chyba moja wina bo ciutkę machnęłam się w adresie :(
Wysłałam znowu na adres podany mi na pw przez Virrę - mam nadzieję że teraz dojdzie! Jeśli nie - zwrócę pieniądze. Nie wiem co mogę jeszcze zrobić? :( Jak do tej pory tylko jeszcze jedna paczka którą wysłałam wróciła - a wysłałam ich ostatnio trochę!

Może tym razem dojdzie, nie martwmy się na zapas.

ossett

[poprzednia]