moś pisze:Chyba tak zrobie bo to troche kasy jest, nie pare zlotych- a butki nowe, fajne
na naszym bazarku

na innych nie bywam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
moś pisze:Chyba tak zrobie bo to troche kasy jest, nie pare zlotych- a butki nowe, fajne
trawa11 pisze:moś pisze:Chyba tak zrobie bo to troche kasy jest, nie pare zlotych- a butki nowe, fajne
na naszym bazarku![]()
na innych nie bywam
moś pisze:trawa11 pisze:moś pisze:Chyba tak zrobie bo to troche kasy jest, nie pare zlotych- a butki nowe, fajne
na naszym bazarku![]()
na innych nie bywam
na naszymsuper, i wszystkie rozmiary
trawa11 pisze:moś pisze:trawa11 pisze:moś pisze:Chyba tak zrobie bo to troche kasy jest, nie pare zlotych- a butki nowe, fajne
na naszym bazarku![]()
na innych nie bywam
na naszymsuper, i wszystkie rozmiary
idę popatrzeć
moś pisze:No dla mnie tez, ostatnio plaszczyk kupilam i ma za krotkie rekawy
kalair pisze:moś pisze:Chyba tak zrobie bo to troche kasy jest, nie pare zlotych- a butki nowe, fajne
I jak?
kalair pisze:moś pisze:No dla mnie tez, ostatnio plaszczyk kupilam i ma za krotkie rekawy
A trzeba było zmierzyć rękaw,i zapytać o długość..No,z tymi rękawami różnie bywa..
kalair pisze:moś pisze:No dla mnie tez, ostatnio plaszczyk kupilam i ma za krotkie rekawy
A trzeba było zmierzyć rękaw,i zapytać o długość..No,z tymi rękawami różnie bywa..
trawa11 pisze:kalair pisze:moś pisze:No dla mnie tez, ostatnio plaszczyk kupilam i ma za krotkie rekawy
dla mnie to wszystkie są za długie
moś pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:moś pisze:No dla mnie tez, ostatnio plaszczyk kupilam i ma za krotkie rekawy
dla mnie to wszystkie są za długie
to mozna skrocic, podwinac a jak nie starczy na odwiniecie to jest problem dopiero![]()
to ja mowie papa, dobrej nocki dziewczynki
moś pisze:kalair pisze:moś pisze:Chyba tak zrobie bo to troche kasy jest, nie pare zlotych- a butki nowe, fajne
I jak?
sie zastanawiam, watek jakis problemowy, czytalam, chyba pojde do sklepujednak
moś pisze:kalair pisze:moś pisze:No dla mnie tez, ostatnio plaszczyk kupilam i ma za krotkie rekawy
zmierzylam, chyba zle
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon i 102 gości