Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:Dobry wieczór
Wieczór Trawko!
a Moska to śpi jeszcze![]()
![]()
Teraz to na pewno!![]()
podziwiam ją![]()
![]()
E..wykończy ją to spanie kiedyś..Może już wstała,i je!![]()
![]()
a juz myslalam ,ze poszlaś do nie spać![]()
![]()
Ja niby do Mośki? W życiu! Ja dniami nie sypiam,chyba,że niedomagająca jestem!![]()
![]()
annette88 pisze:Szczerze powiedziawszy to on nie pije dużo.. jest ustawionya w genach mógłby mieć, jego ojciec i brat to ciągle coś chlapią, szmuglują przed żonami itp.. aż się dziwie ich cierpliwości
annette88 pisze:Szczerze powiedziawszy to on nie pije dużo.. jest ustawionya w genach mógłby mieć, jego ojciec i brat to ciągle coś chlapią, szmuglują przed żonami itp.. aż się dziwie ich cierpliwości
trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:Dobry wieczór
Wieczór Trawko!
![]()
Teraz to na pewno!![]()
podziwiam ją![]()
![]()
![]()
skąd wiesz![]()
![]()
trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:Dobry wieczór
Wieczór Trawko!
![]()
Teraz to na pewno!![]()
podziwiam ją![]()
![]()
![]()
a juz myslalam ,ze poszlaś do nie spać![]()
![]()
Ja niby do Mośki? W życiu! Ja dniami nie sypiam,chyba,że niedomagająca jestem!![]()
![]()
ja tez![]()
no moze czasami![]()
![]()
kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:Dobry wieczór
Wieczór Trawko!
![]()
Teraz to na pewno!![]()
podziwiam ją![]()
![]()
![]()
skąd wiesz![]()
![]()
Nie wiem..Napisałam może![]()
Nikt normalny tyle nie śpi, ale Mośka..
![]()
![]()
![]()
kalair pisze:annette88 pisze:Szczerze powiedziawszy to on nie pije dużo.. jest ustawionya w genach mógłby mieć, jego ojciec i brat to ciągle coś chlapią, szmuglują przed żonami itp.. aż się dziwie ich cierpliwości
Lepiej Go pilnuj!![]()
![]()
![]()
Widać się przyzwyczaiły
trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:Dobry wieczór
Wieczór Trawko!
![]()
Teraz to na pewno!![]()
podziwiam ją![]()
![]()
![]()
skąd wiesz![]()
![]()
Nie wiem..Napisałam może![]()
Nikt normalny tyle nie śpi, ale Mośka..
![]()
![]()
![]()
a moze ma wizyte u dr.Aleby![]()
![]()
trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:Dobry wieczór
Wieczór Trawko!
![]()
Teraz to na pewno!![]()
podziwiam ją :lol:![]()
Czekoladka pisze:kalair pisze:Czekoladka pisze:Bry...
Bry wieczorne Czekoladko!![]()
Iriska zaspana?
annette88 pisze:kalair pisze:annette88 pisze:Szczerze powiedziawszy to on nie pije dużo.. jest ustawionya w genach mógłby mieć, jego ojciec i brat to ciągle coś chlapią, szmuglują przed żonami itp.. aż się dziwie ich cierpliwości
Lepiej Go pilnuj!![]()
![]()
![]()
Widać się przyzwyczaiły
Pilnujęon wie, jaki mam do tego stosunek.. I sam się tej dwójce dziwi.. Ojciec to chyba musi wypić, albo żeby odreagować, albo żeby sobie pozyskac niektórych ludzi.. Ale i tak dla mnie to duża przesada.. Podziwiam mamę Bartka, że ona go potem z popijaw odbiera..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 79 gości