Cześć Tekluniu! Złóż u swojej pańci zamówienie na nowe zdjęcie bo żadne słowa (zwłaszcza te powtarzane wciąż i wciąż od nowa) nie oddadzą Twojej urody tak jak ładna fotka .
Piękna dorastająca koteczka w kolorze black'n'white szuka domu na zawsze...
Eee,szkoda gadać...Już nie mam laptopa,nie mogę się dopchać do stacjonarnego,nie umiem na niego przerzucić zdjęć,synkowie twierdzą,ze kabelek jest felerny...Mam ochotę wykrzykiwać brzydkie wyrazy po kilka razy...
A czy jak zrobię zdjęcia dziś i wstawię, to mogę nie odpowiadać na to krępujące pytanie.
A jak mi już zaśmiecacie wątek, to sama sobie zasmiecę, Ewutek czy przelew do Ciebie doszedł mój?
Jo! Jak mawiają Kaszubi. 20 zetów przyszło w poniedziałek i 10 zetów od Trawy11 za magnes. Właśnie kombinuję jak popakować wszystkie skorupki do wysyłki.. Przepraszam za zaśmiecanie, ale Hanię wcięło i się trochę martwiłam wioęc jak ją juz dopadłam tutaj...
Oczywiście wątek służy wyadoptowywaniu Tekielki-ślicznej rocznej, wysterylizowanej miziaczki!
ZAŚMIECACIE?! No,kurza stopa,my PODNOSIMY!A że ciut poplotkujemy...
Będą foty to się będziemy wypowiadać li i jedynie na temat urody oraz zalet wszelakich bohaterki wątku,ot co!