malkavianka pisze:A przyjedź do siostry MalkaviankiPoda się coś dożylnie
Salowy TŻet przytwierdzi do łóżka i będziemy robić okłady z ciepłych kotów
agiis normalnie propozycja nie do odrzucenia

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
malkavianka pisze:A przyjedź do siostry MalkaviankiPoda się coś dożylnie
Salowy TŻet przytwierdzi do łóżka i będziemy robić okłady z ciepłych kotów
Stelcia Kochana!!!!!!!!Nareszcie!!!!!!agiis-s pisze:właśnie przeczytałam że Stella też ma swojego wirtualnego opiekuna na vivie
Kurczę ale się cieszę!!!!!!!!No SUPER WIESCI!!!!!!!agiis-s pisze:iza71koty pisze:Agiss! A jak tam Gizelcia się miewa???Będą jakies fotki???Ten domek to już na 100%?
Moja prywatna szwagierka oszalała na jej punkcie, a Giza z tego nieśmiałego kota ponoć siezamieniła w pełna tamperamentu dziewczynę. Umówię się na weekend na kawę to zrobię kilka fotek.
Pani Izo sam fakt że nie chcieli zwrotu kosztów szczepienia świadczy o tym, że nie są już DT
Wszystko bedzie Agiss!!!! Dzialaj Kochana!!!!!agiis-s pisze:wyśle jak tylko wrócę do domu - w szkole komputer nie lubi mojego konta i go blokuje.
wirtualni opiekunowie z vivy bardzo dziękują za zdjęcia i proszą o jeszcze
Jasne że sie da odrożnić! One sa zupełnie inne na bużkach!Pozatym jedzą teraz w roznych miejscach, bo Gacuś szaleje za Babelkiem!A pozatym Fela ma wiecej ciałka. A ostatnio wogole ładnie przytyła, po tej przeprowadzce z jednego podworka na inne. Tam przynajmniej zadne dzieci nie wyrzucaja kotom złosliwie jedzenia. I teraz spokojnie moge im zostawiać więcej żeby sobie dojadły ,jak przyjdzie im na to ochota. W poprzednim miejscu, dzieci tak były nauczone przez rodzicow, ze tylko czekały aż odejde, żeby zasypać ziemią kotom miseczki z jedzeniem. A o tym żeby stala woda do picia to już wogole nie bylo co marzyc!malkavianka pisze:Przepiękne puchaczeDa się je rozróżnić nie zaglądając pod ogony?
![]()
Ktoś na pewno zechce je przygarnąć pod wirtualną opiekę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510, northh, septicemia i 209 gości