Ale piękny wstęp - nie znałam historii stworzenia szylkretek

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Widzisz Kothko,jeszcze kwiatuszki widzisz, a myślałaś, żeCię nie będzie.
Nelly pisze:Wszyscy już spią, wiem więc tak po cichutku się przywitam w jubileuszowym wątku.
Ale piękny wstęp - nie znałam historii stworzenia szylkretek
kothka pisze:kalair pisze:Widzisz Kothko,jeszcze kwiatuszki widzisz, a myślałaś, żeCię nie będzie.
Specjalnie na chwilę zeszłam z góry żeby zaglądnąć![]()
I dzień dobry za wczesne jak dla mnieOd 5 nie spię
kalair pisze:kothka pisze:kalair pisze:Widzisz Kothko,jeszcze kwiatuszki widzisz, a myślałaś, żeCię nie będzie.
Ojej! Od piątej?! A to czemu? Ja wprawdzie od wpół do piątej-potem trudno to spaniem nazwać...Ale leżę..![]()
Witaj bardzo poranna Kothko!![]()
MarciaMuuu pisze:
Dziękuję za kotełka
kothka pisze:kalair pisze:kothka pisze:kalair pisze:Widzisz Kothko,jeszcze kwiatuszki widzisz, a myślałaś, żeCię nie będzie.
Ojej! Od piątej?! A to czemu? Ja wprawdzie od wpół do piątej-potem trudno to spaniem nazwać...Ale leżę..![]()
Witaj bardzo poranna Kothko!![]()
Bo przed 5 nas mama tz obudzila z informacją, że jego siostra miała wypadek i trzeba po nią jechac. Więc ten się zerwał i pojechał, lae
okazalo się, że to raptem mały dzwonik był
Ale przywiózł ją do domu, a później zawiózł do pracy przed 6 i tym sposobem nie miałam jak się wyspać, bo mam jeszcze parę rzeczy do zrobienia, a skoro mam dzisiaj autobusami jeździć to o wiele więcej czasu potrzebuję na załatwienie wszystkiego
I dziękuję za Lafinkę na dobry początek dnia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 97 gości