Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Patsy pisze:Błagam, tylko nie 8 listopada....bo znowu wyjeżdżam...każdy inny termin po długim listopadowym weekendzie. Siostry, miejcie litość, bo z rozpaczy popełnię seppuku miotłą ;)
barba50 pisze:Sabat był daaawnoJuż odespany
![]()
A teraz będzie trochę głośniej![]()
Niniejszym zgłaszam chęć bycia czarownicomJa chcę do paktu
![]()
![]()
![]()
![]()
A witam wszystkich tak![]()
Poproszę o wskazówki co zrobić w pierwszej kolejności................
w drugiej kolejności.................
w trzeciej kolejności................
itd. itp.................
barba50 pisze:villemo5 pisze:Połowa listopada![]()
Tylko wymyślcie mi dobry pretekst... Że niby MUSZĘ do W-wy jechać...
Może moje urodziny![]()
![]()
Czternastego są
Nie-okrągłe, ale co tam
![]()
Patsy pisze:Piętnastego. Doskonale
To co mam przynieść?
Aleksandra59 pisze:Patsy pisze:Piętnastego. Doskonale
To co mam przynieść?
PICIE masz sobie przynieść, bo po ostatniej imprezce wychodzi na to, że "w tem temacie" d.... dałam![]()
Chociaż myślałam, że znam potrzeby Czarownych i zaprzyjaźnionych
Patsy pisze:To przyniese kilka flaszek czerwonego wytrawnego - mam nadzieję, że któraś z Sióstr gustuje
Aleksandra59 pisze:No dobra - to teraz my są we trzyBarba50, Patsy i ja
Imprezkę Czarownych organizuję 15 listopada u mnie
![]()
Warunki imprezy:
- obecność Siostry Prezes i w związku z tym konieczność uzasadnienia dla rodzinki SP obecności SP w W-wieSiostry - szare komórki uruchamiać, raz, raz
![]()
- jak powyższe się nie uda to dyspensa od SP na organizację sabaciku, bez obecności SP, ale takiego rozwiązania - czyli braku SP na imprezce nie dopuszczam![]()
Lista obecności otwarta
Tiger_ pisze:Aleksandra59 pisze:No dobra - to teraz my są we trzyBarba50, Patsy i ja
Imprezkę Czarownych organizuję 15 listopada u mnie
![]()
Warunki imprezy:
- obecność Siostry Prezes i w związku z tym konieczność uzasadnienia dla rodzinki SP obecności SP w W-wieSiostry - szare komórki uruchamiać, raz, raz
![]()
- jak powyższe się nie uda to dyspensa od SP na organizację sabaciku, bez obecności SP, ale takiego rozwiązania - czyli braku SP na imprezce nie dopuszczam![]()
Lista obecności otwarta
Dżizas .......![]()
I tylko tyle
Użytkownicy przeglądający ten dział: erinn26, ewar, Google [Bot], Myszorek i 91 gości