Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
marcjannakape pisze:Iweta pisze:Mam nadzieję, że Bubor jeszcze jeden koszyk wystawi na KB i wreszcie uda mi się go kupićBo ja mam trzy balkony i ani jednego koszyka
Ten koszyk spadł mi jak z nieba!
Bubordziekuję!
Pierwsza "zaliczyła" go oczywiście Bezczelna, potem PK, a ostatnio NP jak zaczął zdrowieć.
Polecam!
Niestety nigdzie takich koszyków w sprzedaży nie widziałam
marcjannakape pisze:Agapap jak juz tak bardzo chceszto oddam Ci Bezczelną dobrowolnie
![]()
Ale jest juz super, w porównaniu z ubiegłym tygodniem
AgaPap pisze:marcjannakape pisze:Agapap jak juz tak bardzo chceszto oddam Ci Bezczelną dobrowolnie
![]()
Ale jest juz super, w porównaniu z ubiegłym tygodniem
Obawiam się ,że moja rezydentka by nie zniosła konkurencji, szczególnie, że Bezszelna to jak jej kolon prawie, tylko zamiast czarnego ma bure![]()
Fajenie, że twoja kociarnia wychodzi na zdrową.
I dzięki za wklejenie zdjęć Lamcia na jego wątku.
żabciarybcia pisze:Zimno się robi.................Mieszkanie trzeba podgrzać - i w związku z tym zapraszam łasuchy na kolejną edycję naszej cukierni.
Piekłam trochę ciastek dla klubu gdzie trenują moje dzieci - i teraz, już na spokojnie przyszło mi do głowy, że dawno,dawno nie robiłam
" świńskich uszek"
Powidełka właśnie usmażyłam osobiście - zdegustowałam, wyszły doskonałe, jak zawsze bez grama cukru - to dla odchudzających się.
Tak więc jeżeli ktoś jest chętny - zapraszam. Warunki standardowe - 15 zł za 1/2 kg + transport , zbieramy zamówienia przez 7 dni od pierwszej oferty.
I najważniejsze - tym razem zbieramy na kociaste którymi zaopiekowała się Marcjannakape
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 31 gości