DZIEŃ DOBRY WSZYSTKIM

, przyszło mi do głowy właśnie dziś , że przywitam się z WSZYSTKIMI CZYTAJĄCYMI . Napewno jest Was sporo , odwiedzacie nas , zaglądacie , a ja zawsze jakoś Was pomijałam. Witajcie więc w naszym Tesiowym wątku bardzo serdecznie i miło

. A może kiedyś już nie wytrzymacie i napiszecie do nas

. Bardzo się ucieszymy. Pozdrowienia kieruję również do WSZYSTKICH znajomych i sympatyków Tesiej urody

. U nas dziś taka piękna pogoda , w dodatku te piękne kolory ..... w jakie się drzewa przybierają , aż mnie energia rozpycha . Tesia pogrzała się do słońca na balkoniku , a teraz udała się na górę drapaka w celu pierwszej od rana dżemki

. Wczoraj do pózna asystowała mi podczas czyszczenia akwarium

, wszędzie było jej pełno . Czasem siedziała taka poważna z nastroszonym futerkiem , że myślałam , że padne ze śmiechu

. Jednak nie zawsze mogę się z niej śmiać , nieraz patrzy się na mnie tymi swoimi oczkami z taką miną jakby chciała mi powiedzieć .....czy ty nie wiesz , że brzydko jest się śmiać z innych.....nieraz idzie taka jakby byla na mnie obrażona po moich śmiechach. Ale nieraz są takie sytuacje , że człowiek nie potrafi wytrzymać i wybuchnie śmiechem szczególnie jak coś broi , albo jak bawi się i biega po domu jak torpeda

. Oj co jest już z tą Tesią

. Ale byłam przy akwarium.... Tesia cały czas była przy mnie i siedziała i patrzyła to znów łapką skrobała po szybce , a ryby tam i z powrotem

. Tesia nieraz godzinami siedzi albo leży przy akwarium i to tak już od małego tak je lubi

. Mówią , że obserwowanie pływających rybek człowieka uspokaja , więc może ją też

. POZDRAWIAM GORĄCO ze słonecznej małopolski

.