Jakie Ty masz luzy w tej lazience

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
starchurka pisze:Dokładnie - nie wiedziałam, że Xena z Mimblą potrafią tak blisko siebie...usiąść...![]()
Barbara Horz pisze:starchurka pisze:Dokładnie - nie wiedziałam, że Xena z Mimblą potrafią tak blisko siebie...usiąść...![]()
Pewnie sobie powiedziały będziemy udawać, może Duża szybciej wróci![]()
A tak całkiem poważnie to narobiłyśmy sobie strasznego ambarasu z HeydayKoteczka potrzebuje całodobowej opieki. My wszystkie pracujemy. Teraz jest dla kotki najważniejszy okres od którego zależy jej życie. Trzeba jej co najmniej z 10 razy na dobę masować łapki, żeby wróciło krążenie. Jak krążenie nie wróci pozostanie eutanazja, a kotka już tyle przeszła..........
Dlaczego nie ma L4 na kota
ryśka pisze:Barbara Horz pisze:starchurka pisze:Dokładnie - nie wiedziałam, że Xena z Mimblą potrafią tak blisko siebie...usiąść...![]()
Pewnie sobie powiedziały będziemy udawać, może Duża szybciej wróci![]()
A tak całkiem poważnie to narobiłyśmy sobie strasznego ambarasu z HeydayKoteczka potrzebuje całodobowej opieki. My wszystkie pracujemy. Teraz jest dla kotki najważniejszy okres od którego zależy jej życie. Trzeba jej co najmniej z 10 razy na dobę masować łapki, żeby wróciło krążenie. Jak krążenie nie wróci pozostanie eutanazja, a kotka już tyle przeszła..........
Dlaczego nie ma L4 na kota
![]()
może osobny wątek?
Almacita pisze:Biedna kiciamam nadzieję, że ktoś się znajdzie..
Ja ze względu na własne problemy lokalowe poprosze o opiekę wirtualną nad Tatianą.
Ta kicia przypomina mi niesamowicie Eulalię, która była u mnie na DT
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia, Google [Bot] i 27 gości