Kelly z łódzkiego schroniska - żegnaj kotuniu [']

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 14, 2008 21:38

Po ostatnich strasznych przezyciach wracamy do zycia, tzn. ja wracam. A Kelly-moja oaza spokoju- rozumnie wybaczyla mi nawet, ze tak malo czasu mialam dla niej i reszty Druzyny. Madrusia z tej mojej panienki 8)
Wczoraj miala impertynencką wizyte Myszki (wkurzonej umizgami PiPi i sama jej obecnoscia). Mysza oprychala Kellusie (pierwszy raz, ale pewnie moj stres zrobil swoje i Footerka tez obciazyl) :twisted: , a pozniej zaczela na nia buczec (Myszka nosi nazwisko moje + Buczynska :roll: ). A Fruzia absolutnie nic sobie z tego nie robila, po prostu sila spokoju 8O Bylam z niej taka dumna (oczywiscie z Drobinki mojej, a nie z tej rozpuszczonej przyjemniaczki Myszy, ktorą ma milosc nadmierna wyraznie skrzywila :wink: ) i jednoczesnie uradowana, ze ma juz takie poczucie bezpieczenstwa :D :D :D
Jutro postaram sie pokazac Wam jakas fotke Kellusi, a Wy wtedy udajcie, ze jest zupelnie inna niz poprzednie, dobrze? :wink:
Pozdrawiamy Kochane Cioteczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto paź 14, 2008 21:53

Będziemy udawać zaskoczone :wink:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt paź 24, 2008 8:34

Witam Kochane Cioteczki!!!
Zdjecia wkleje, ale mam takie "bez sensu". Otoz Kelly nie znosi aparatu, ktorym sie teraz posluguje (Gdy po smierci mojej corci Malinki zdalam sobie sprawe, ze nie mam ani jednego jej zdjecia w domku, to poszlam do sklepu i szarpnelam sie na aparat na raty.), jakos jej za mocno swieci i kiedy mam go w reku Kellusia zanim odwroci sie tylem, robi mine tak sroga, ze mi sie zdjec odechciewa :wink: Ale wkleje to co mam (gdy wroce do domu), bo Fruzia nawet gdy zla to ladna :D
Drobinka moja jest nadal oaza spokoju dla mnie, a jaka miziasta!!! :D :D :D Nadal nie lubi brania na rece, ale juz nie bija i nie gryzie, kiedy jednak musze ja podniesc i wlozyc do transporterka jadac do weta. Ale juz u weta oczywiscie bija i gryzie nieszczesnika :wink:
Malenka tryska zdrowiem, tylko na lekko zarozowione dziaselka podaje jej wit.C w wodzie.
Fruzia kwitnie, pomimo wichrow niespokojnych targajacych nasz domek. Otoz Myszka, zolza jedna, bardzo zle reaguje na obecnosc PiPi w domu. Foch jest straszny, mnie olewa zupelnie (odmawia sobie nawet codziennego ciumkania mojej koszuli nocnej), a na innych sie wyżywa- glownie na Planecie, ktorej wczesniej nie zaczepiala ani troche. Teraz obnosi po domu swoja obraze i buczy, i buczy, i prycha, i prycha :(
Mam nadzieje, ze PiPi szybko znajdzie domek i atmosfera wroci do normy (a ja nie przywiaze sie jeszcze bardziej do tego bobka).
Teraz z Kelly planujemy uspokoic zycie domowe i juz wiemy, ze nastepny nasz tymczasik bedzie kotem doroslym (o ile w tym temacie mozna cos planowac :wink: ). I nie planujemy czekac z tym az pol roku, bo jednak jestem zdania, ze u mnie nie bylo pp. Takiego zdania sa rowniez weci.
Czy juz Wam pisalam, ze bardzo kocham te Kruszynke :D Ona mnie roztkliwia jak nikt :D I gada do mnie:" halo, halo, glaski, glaski, przttulanki, przytulanki!!!"Albo: "Nie martw sie niczym, przeciez jest tak dobrze...!!!"
Aha, Kellusia, kiedys najwieksza uciekinierka w schronisku, obecnie z wielka godnoscia lekcewazy kazde otwarte drzwi 8O
Przesyla Wam gorace pozdrowionka, ja tez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jerzykowka

Post » Pt paź 24, 2008 8:36

Dziękujemy Asiu za wieści i to w dodatku takie dobre :D
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Pt paź 24, 2008 8:42

Dziękujemy za wieści i czekamy na fotki niezadowolonej Kelly :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt paź 24, 2008 17:59

Obrazek
Obrazek
Obrazek
udalo mi sie 3, bo mam tylko 1 reke do dyspozycji- wisi na mnie przyssana myszka i nie moge sie ruszac.

czy doopina kellusi juz sie troche zaokraglila, bo ja mam wrazenie, ze bardzo

sciskam

jerzykowka

Post » Pt paź 24, 2008 18:26

Asiu, jaka ona jest piękna 8O 8O 8O
po prostu mnie zatkało, ja ciągle pamiętam tego biednego "oświęcimiaka", ten kręgosłup obciągnięty wyłysiałą od grzyba skórą, zapadnięte oczy w chudziutkim wymizerowanym pysiu ...

po prostu :1luvu:
Obrazek

pisiokot

Post » Pt paź 24, 2008 19:05

No, z Kelly sie prawdziwy Grubsonek zrobil 8)
Obrazek

Chat

Od: Nie cze 15, 2008 8:57

Post » Pon paź 27, 2008 20:00

Ciesze sie, ze Wam tez Kellusia sie podoba :D :D :D
Pamietam Aniu, jak szeptalas Kellusi zeby jadla, bo jak dotrze do Poznania i zobacze takiego "oświecimiaka", to sie rozmysle :lol: Ale wtedy stan Drobinki do smiechu nie sklanial. Nie wazyla przeciez kilograma... Jej dzisiejsza waga jest na pewno duzo, duzo wieksza- nie wiem jaka, bo nie chce Fruzi stresowac wkladaniem na wage.
Moja Fruzia lubi jesc, ale nadal najbardziej w mojej obecnosci, podczas mizianek :D :D :D Poniewaz dlugo trwala Kellusiowa dieta jelitkowa kicia rozsmakowala sie w suchej karmie RC, a mokre jedzenie traktuje po macoszemu 8O Zjada, ale niedużo i zawsze musi towarzyszyc temu rytual piejdankowy, najchetniej glaski po brzuszku i swieca :wink:
Ksywka Grubsonek bardzo nam przypadla do gustu :wink:
Chyba zapomnialam Wam napisac, ze bardzo ja kocham :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Pon paź 27, 2008 21:18

Rany, ale laleczka ma dobrze :D
ja też bym chciała być kotem u Ciebie, buuu :(
Obrazek

pisiokot

Post » Pon paź 27, 2008 21:46

jerzykowka pisze:Obrazek

czy doopina kellusi juz sie troche zaokraglila, bo ja mam wrazenie, ze bardzo

sciskam
baaaardzo się zaokrągliła
:1luvu:
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Wto paź 28, 2008 8:45

pisiokot pisze:Rany, ale laleczka ma dobrze :D
ja też bym chciała być kotem u Ciebie, buuu :(

no tak, Ty akurat mogłabyś sobie na to pozwolić :twisted:

Kelly Grubas :mrgreen:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pon lis 10, 2008 13:43

Miniaturka na forum (zdjęcie otworzy się w pełnym rozmiarze):
Obrazek Czy to Kelly? Nie!!! To gdzie Ona jest
8O
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Pon lis 10, 2008 13:51

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
To tu...
Ostatnio edytowano Pon lis 10, 2008 21:15 przez jerzykowka, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Pon lis 10, 2008 13:55

Ale sie po pachy urobilas tym wstawianiem zdjatek :lol: No w lazience siedzi...MYSZKA?! A Kellunia wyemigrowala na kocyk? Ale sie porobilo!!!! 8O Ale formaty to one maja obydwie calkiem niezle! Buzia sie Kelluni tak wypelnila, ze niedlugo bedziesz je mylila! :lol:
Obrazek

Chat

Od: Nie cze 15, 2008 8:57

[poprzednia][następna]